sv.onlinewebcreations.com

Den 15 november kommer direktören Eric Idema från Eroticshop EasyToys, en del av EDC Retail BV, att få entreprenörspriset från Financieel Dagblad. Företaget är ett av de snabbast växande företagen i Nederländerna.

Varje år presenterar Het Financiële Dagblad, en del av FD-mediegruppen, FD Gazellen Award. De nominerade företagen bedöms på grundval av tre indikatorer. Webshopen nominerades för tredje gången i år och är det enda nominerade bolaget inom den erotiska sektorn.

Nyligen blev webshopen nominerad till Deloitte Technology Fast 50, en ranking av de 50 snabbast växande teknologibolagen i Nederländerna, med en tillväxt på inte mindre än 295 procent.

FD Gazellen Awards
För att kvalificera sig till entreprenörens pris måste ett företag ha en minsta omsättning på 20 procent över en period av tre år och måste stänga året lönsamt. Dessutom ska omsättningen uppgå till minst 250 000 euro under det första året och det måste finnas en oavbruten omsättningsökning de senaste tre åren. I denna femtonde upplagan har rankningen av FD Gazellen-listan ändrats. Utöver de kriterier som nämns i tidigare år har sedan 2018 också beaktats tillväxten av anställda (mätt i heltidsekvivalenter) och lönsamhet. Hårt arbete lönar sig

För Eric Idema är priset en bekräftelse på att företaget är på rätt väg. "För att växa och fortsätta växa på kort tid behövs ett motiverat hårt arbetande lag för att göra det möjligt. Jag är oerhört stolt över hela laget och denna utmärkelse är en stor belöning för oss alla, säger Eric. På 11 år har EasyToys vuxit från ett lager på vinden till det nuvarande lagret på över 7 000 kvadratmeter. Med sin egen produktfacilitet i Asien, är en webbtidning full av innehåll om kön, relationer och kropp och en egen sexolog i service, webbshoppen ledande inom den erotiska industrin.

Om EasyToys
Webshop är den största webbutiken i Nederländerna och Belgien med 14.000 olika artiklar. Varje dag besöks webbshoppen av mer än 100 000 konsumenter. Webshopen ligger i Veendam på ett lager på mer än 7000 kvadratmeter. Här arbetar ett logistik team dag och natt för att behandla alla paket och skicka dem över hela världen. Förutom webshopen, hanterar EasyToys också en online-tidskrift med informativt innehåll om kön, relationer och kropp, och företaget sysselsätter en sexolog.

För mer information se hemsidan: https://www.easytoys.nl/

Top