sv.onlinewebcreations.com

Neuss, Tyskland, 12 februari 2015 - Toshiba Europe GmbH presenterar sin senaste digitala skyltar, Business Vision, på mässan Integrated Systems Europe (ISE) 2015. Programvaran är tillgänglig både i standard och avancerad version. Båda har utvecklats för användarvänlig hantering av informationsskärmar och är lämpliga för både stora och små företag. De är det perfekta tillägget till Toshibas nuvarande och framtida sortiment av informationsskärmar. Med mjukvaran kan innehållet hanteras, planeras och visas flexibelt och i olika konfigurationer, och enhetsinformation kan hanteras.

Flexibel programvara för anpassat innehåll
Under utvecklingen av den nya programvaran beaktades individuella preferenser, med flera installationsalternativ för mer flexibel innehållshantering. Du kan välja en fristående installation för en enda skärm, en lokal serverinstallation för flera skärmar på samma plats eller en molnbaserad installation för fjärrkontroll av flera skärmar på olika platser: för varje företag finns en skräddarsydd lösning. Eftersom programvaran ursprungligen finns tillgänglig på en OPS-enhet (Open Pluggable Specification), kan den installeras på de flesta av Toshibas professionella digitala skyltar. Detta ger användaren snabb och enkel kontroll över alla aspekter av dina informationsskärmslösningar, från innehåll och layout till inställningar och hantering.

Det avancerade innehållshanteringssystemet stöder ett brett utbud av format, vilket gör att en extern enhet inte längre behövs. Video, bilder och text kan alla kombineras till ett fullt anpassat digitalt meddelande. Dessutom kan andra typer av innehåll, till exempel sociala medier, internetadresser och RSS-flöden också visas.

Med en serie förprogrammerade layouter kan ett snabbare meddelande skapas snabbt och enkelt för att nå din målgrupp. Den avancerade versionen erbjuder också möjligheten att skapa egna, tydliga layouter. Ett användbart alternativ för företag som vill koppla sitt budskap till deras varumärkesidentitet och annat marknadsföringsmaterial. Innehåll och layout kan programmeras per timme, per dag eller per vecka, för maximal påverkan för tittare i affärsmiljön, som fungerar sömlöst med interna kontrollkommandon för stödjande enheter. Denna programvara erbjuder skräddarsydd innehållshantering, med attraktiva resultat, och erbjuder ännu fler och bättre möjligheter än de redan existerande Toshiba-lösningarna.

Toshibas Business Vision-programvara ger användaren kontroll över sin kommunikation; Planering är möjlig för en eller flera enheter samtidigt, individuellt eller som en del av en större grupp. Dessutom stöder mjukvaran både horisontell och vertikal bildorientering. Flera skärmar kan också kopplas till videoväggar och kakelskärmar för enklare hantering via en enda ingångskälla.

Full kontroll över din kommunikation
Toshibas programvara har utvecklats med ett öga för vilka företag som finner viktiga - kunden presenteras med tilltalande, iögonfallande innehåll, administratören drar nytta av ett enkelt men avancerat managementsystem.

Bakom kulisserna erbjuder Business Vision en omfattande översikt över skärm- och enhetinformation, så att användaren enkelt kan hantera sina egna meddelanden. Från en avlägsen plats kan administratörer kontrollera status för nedladdningar, lagring och användning och mer. På så sätt kan potentiella faror identifieras i tid, så att systemets kontinuitet garanteras. Med den avancerade versionen är det också möjligt att hålla reda på enhetens historia och återkoppling och spara den. Dessutom kan systemregler med denna version skapas, till exempel hanteringsnivåer och andra åtkomstalternativ för tre olika arbetsnivåer. Och material kan hanteras per visningsplats - perfekt för videor eller text som inte är lämpliga för alla åldrar

Business Vision från Toshiba finns på OPS-enheter i Europa under första kvartalet 2015.

Top