sv.onlinewebcreations.com

Emexus öppnar ett kontor i New York den 1 juni. Frans van Hulle, grundare av Emexus och tills nyligen chef för affärsutveckling, lämnar för Amerika. "Nederländerna blev lite för liten", enligt den helt nya direktören Americas. Emexus avser först att "erövra" Kanada och Amerika och sedan komma in i Sydamerika från kontoret i New York.

Med det lokala kontoret på Manhattan kan Emexus reagera snabbare på den nuvarande utvecklingen på den amerikanska marknaden och erbjuder även personliga råd och stöd till kunder. Öppningen av den amerikanska filialen är ett viktigt steg för Emexus mot global service, enligt bolaget.
"Jag ser verkligen fram emot den nya utmaningen. Mobilmarknaden i Amerika ligger i vissa avseenden bakom den nederländska, men har svårt att komma i kontakt och erbjuder därför en enorm potential. Vår förväntan är att med den kunskap och erfarenhet som finns på Emexus kan vi fortsätta den tillväxt som vi har visat i USA under det gångna året. Nuvarande kunder tycker också om att ha en lokal kontakt. Du måste bara vara i Amerika om du verkligen vill komma igång på allvar, säger Van Hulle. Han har redan accepterat sin första anställd i Amerika. I slutändan måste fem anställda jobba på Springstreet i den nya byggnaden.
Halvvägs 2004 hade America, en marknad med 150 miljoner mobila ringer, redan lagts till i listan över länder där Emexus Premium kan leverera SMS. Det finns dussintals mobiloperatörer i USA, varav många enligt Emexus endast fungerar lokalt. Sedan förra året har en konsolideringsprocess pågått, med de 6 viktigaste operatörerna som inkorporerar många av de lokala aktörerna. Regler och lagstiftning inom området mobil telekommunikation och integritet är också mycket omfattande och, enligt Emexus, är ständigt föremål för förändringar. "I Amerika finns det också mycket mer reglering. Vi måste ta hänsyn till det som Emexus, säger Van Hulle.
Allt detta medför att den amerikanska marknaden är väldigt komplex för att starta tjänster. Emexus har i sina egna ord jobbat hårt de senaste månaderna för att etablera kontakter med alla större spelare och kan därför nå över 80 procent av alla mobila samtal med betalt mobilt innehåll. Dessutom har alla regler implementerats i plattformens funktionalitet så att tjänster kan tillhandahållas. Kom igång så snart som möjligt med godkännandet av regulatorn. "Relationen med bärarna i Amerika är också mycket viktigare än i Nederländerna, till exempel."

Top