sv.onlinewebcreations.com

Rotterdam, 13 oktober 2015 - Hanterad värdleverantör Idag lanserar Intermax spin-off Guardian360, ett nytt företag inom Intermax-gruppen som skannar nätverk utan stopp för sårbarheter och potentiella inkräktare. Guardian360-plattformen består av ett stort antal skannrar och sonder, som ständigt söker inom och utom för svaga punkter eller sårbarheter i nätverkssäkerhet eller webbapplikationssäkerhet.

Guardian360 är en självständig del av Intermax-koncernen. Det erbjuder säkerhet i form av kontinuerlig skanning och levande rapportering, där alla delar av nätverk övervakas dag och natt. Eftersom sårbarheten förändras dagligen, erbjuder Guardian360 snabb detektering och griper omedelbart Guardian360-specialister för eventuella säkerhetsincidenter. Organisationer som använder Guardian360-plattformen får en 360-bild på informationssäkerhet och är " in control ".

Säkerhet som en tjänst
Guardian360 skannar varje timme på mer än 80 olika nätverksportar och på mer än 60.000 hot varje dag som kan göra nätverk och webbplatser sårbara. Guardian360 beter sig som en riktig hackare, och ser även utifrån till nätverksmiljöer. "Du kan se den som säkerhet som en tjänst", säger John T. Knieriem, general manager för Intermax. "Allt som går in och ut ur nätverk kontrolleras och utvärderas av oss. Vi jämför resultat med tidigare skanningar och kan därmed snabbt avgöra avvikelser. "Tjänsten innebär också att de hittat hotet först utvärderas av Guardian360s säkerhetsingenjörer, så att kunderna bara är informerade om de hot som de faktiskt gör med. borde. Användaren är omhändertagen. "Inte bara genererar vi meddelanden, vi gör också en intelligent bedömning, en kund behöver inte göra det själv", säger Jan Martijn Broekhof, chef för Guardian360.

Kanarieöarna i en kolgruva
Kanarieöarna användes tidigare i kolbrytning som ett tidigt varningssystem för giftiga gaser. Ordspråket "en kanarie i en kolgruva" används därför ofta för en lösning som fungerar som en varning i en kommande kris. Och det är precis där Guardian360-plattformen får sin inspiration från: Guardian360 kanarie kan göra ett tyst larm vid säkerhetsintrång i säkerhetsoperationscentralen, varefter ingenjörerna kan komma till jobbet.

Rapportering av tulluppgifter läcker
Guardian360 är idealisk för att stödja organisationer i överensstämmelse med personuppgiftslagen som kommer att stramas 1 januari 2016. "Forskning har visat att organisationer bara vet om en digital inbrott efter 211 dagar, med Guardian360-plattformen kan en organisation redan veta det inom en timme, säger Broekhof. "Skannrarna kan skanna nätverk varje timme, så organisationer kan visa att de är fullt engagerade för att förhindra data läckage."

uppfyllelse
Nätverkssäkerhetsrevisionerna av Guardian360 ger kontinuerlig inblick i hur mycket organisationer överensstämmer med gällande regler inom informationssäkerheten. Alla problem som hittats hålls helt automatiska mot flera standarder och krav på informationskrav. Om ett säkerhetsproblem hittas, är det omedelbart klart vilken standard som inte är uppfylld eller vilken rekommendation inte är uppfylld. Och när ett problem är löst kan organisationer med säkerhet visa sina revisor att de uppfyller standarden. Guardian360-plattformen kan skanna enligt ISO27002, NEN7510, OWASP Top 10, Norea / DigiD och PCI DSS-standarder.

Omfattande scannerarsenal
Guardian360 använder en 360 Threat Vector Analysis. Denna teknik, utvecklad av Intermax själv, ger oöverträffad inblick i säkerheten för applikationer och IT-infrastrukturer. Säkerhetsplattformen använder öppen källkod och skannrar som utvecklats av Intermax själv, vilka serverns servrar och webbplatser från olika vinklar. Resultatet förklaras i klart nederländska i den användarvänliga instrumentpanelen. Användare kan omedelbart se hur säkerhetsoperationscentralen hanterar hot. Knieriem: "Vi kallar det Managed Security. Kunden upplever det som en vila på natten. "

Top