sv.onlinewebcreations.com

Emailvision introducerar en ny SaaS-baserad kampanjhanteringslösning med fullständig integration av kundintelligens. Campaign Commander Enterprise Edition kombinerar kundintelligens och hantering av e-post, mobil och social marknadsföringskampanjer. De innovativa möjligheterna i Commander Enterprise Edition beror på förvärvet av databasmarknadsorganisationen smartFOCUS. Emailvision är marknadsledande inom e-post, mobil och social marknadsföring.

Det viktigaste kriteriet för framgångsrik e-postmarknadsföring är att kampanjen innehåller innehåll som är relevant för mottagaren. Detta framgår av MarketingSherpas Email Marketing Benchmark Report 2011. Campaign Commander Enterprise Edition har utvecklats speciellt för marknadsförare online och erbjuder stora möjligheter att bygga upp helt segmenterade kampanjer baserat på kundbeteende. Lösningen ger marknadsförare fullständig kontroll över kunddata och ger dem möjlighet att upptäcka "smarta segment" med hjälp av kundintelligens och göra dem omedelbart tillgängliga för nya kampanjer.

Campaign Commander Enterprise Edition innehåller fyra integrerade komponenter som gör det enkelt att snabbt visualisera kunddata, genomföra onlinekampanjer över kanaler och identifiera nyckelindikatorer genom en anpassningsbar marknadsföringspanel.

"Tiden för" en storlek passar alla "är långt ifrån oss", säger Nick Heys, VD för Emailvision. "Intelligent marknadsföring med höga svarsfrekvenser och lönsamma kampanjer är framtiden för marknadsföring på nätet."

Xavier Chauvin, VD för Beauté Priveé: "Vi säljer kosmetika och välbefinnande och det är vårt mål att kontinuerligt tillhandahålla våra målgrupper relevant information och erbjudanden. Under vår första produktdemonstration såg vi omedelbart möjligheter till nya kundsegment och kampanjer. Vi skulle vilja komma igång med den nya Campaign Commander Enterprise Edition så att vi bättre kan skräddarsy vårt marknadsföringsförfarande till våra kunder. "

Amanda McCreary, e-handelschef på Magic Beans, ett detaljhandelsföretag specialiserat på barns produkter: "Kundunderrättelsefunktionerna i Campaign Commander Enterprise Edition ger oss verktyg för att se var vi är idag, hur våra kunder gör inköp och kontaktar oss. Det enkla "dra och släpp" -gränssnittet erbjuder marknadsförare som inte brukar arbeta med en databas möjlighet att dyka in i kundsegment. Lösningen gör det enkelt att avslöja data som är dolda bakom våra kunder. "

Top