sv.onlinewebcreations.com

Nieuwegein den 15 juni 2016 - NEXUS Nederländerna är leverantör av den mest kompletta elektroniska patientfilen (EPD) för allmänna och akademiska sjukhus, GGZ-institutioner och kedjepartners. SLTN Inter Access (SLTN) är en leverantör av beprövade, säkra och innovativa IKT-lösningar.

Med detta strategiska samarbete blir NEXUS / EPD tillgänglig som en privat molntjänst för marknaden. Kombinationen av NEXUS / SLTN vårdinstitutioner erbjuder också möjlighet till ytterligare lättnad genom NEXUS / EPD: s sömlösa integration med ZorgCloud och ZorgWerkplek från SLTN. Denna modulära lösning erbjuder hälsovårdsinstituten en komplett digital plattform för både sina primära och stödjande applikationer och öppnandet av dessa applikationer på en modern arbetsplats som gör det möjligt för vårdgivare att när som helst komma åt informationskonsulenten, från vilken plats som helst, med varje enhet. Detta gör det möjligt för sjukvårdsinstitutionerna att uppfylla sourcingstrategin för sina IT-behov. Tjänsten är baserad på ISO27001 och implementeras från de certifierade nederländska datacenterna NEN7510 och ISO27001 av SLTN. Uppgifterna lagras i datacenteret för SLTN på nederländska territoriet och omfattas helt av nederländsk lag.

Marc Sterenberg, kommersiell chef för NEXUS: "Med detta samarbete uppfyller vi efterfrågan hos många kunder för att säkra hela informationen baserat på förutsägbara och hanterbara kostnader. Tack vare samarbetet med SLTN kan vi nu erbjuda detta som ett integrerat förslag från en källa med tydliga avtal om kvalitet och tillgänglighet. "

Chris Liebregts, sektorschef för Healthcare SLTN: "Våra kunder efterfrågar allt mer obehagligt inom IKT och flexibilisering av IKT-tjänster. Genom samarbetet med NEXUS samlas vi i applikationer, infrastrukturer och säkerhet för att erbjuda våra kunder en integrerad tjänst. "

Meddelande till redaktörerna

Om SLTN Inter Access
SLTN Inter Access (SLTN) lindrar IT för vårdinrättningar. Med specialiseringar som; arkitektur, integrations- och migrationsprojekt, hanterade tjänster, molntjänster och applikationstjänster, är SLTN främst partner i IKT. Alla tjänster som SLTN tillhandahåller kännetecknas av kvalitet, passion och innovation. SLTN är ett av de större icke-börsnoterade företagen med över 700 högutbildade och erfarna medarbetare och har mer än 1400 nationella och internationella kunder. Dessutom har SLTN de högsta nivåerna av partnerskap med världens mest kända IKT-tillverkare. För mer information: www.sltn.nl

Om NEXUS Nederländerna
NEXUS Nederland utvecklar, implementerar och underhåller EPD- och informationssystem för allmänna och akademiska sjukhus, GGZ-institutioner och kedjepartners. För mer information: www.nexus-nederland.nl

Top