sv.onlinewebcreations.com

Inspelning av inkommande telefonsamtal har varit dyrt hittills och krävde en allvarlig investering i dedikerad utrustning på plats. Som ett resultat var samtalskommunikation ofta oåtkomlig för medelstora och små organisationer. Belfabriek gör det möjligt för företag att automatiskt registrera sina inkommande telefonsamtal. Detta kan göras med både befintliga och nya telefonnummer utan att behöva specialutrustning. En online instrumentbräda gör det möjligt att lyssna på en annan stationär dator, surfplatta eller mobil.

Belfortens Interactive Voice Response System (IVR) gör det inte bara tekniskt möjligt, men också överkomligt för att hålla alla samtal under den önskade perioden. Det gör funktionen, som lyssnar på namnet Call-recording, attraktiv för både små och stora företag. Organisationer använder ljudinspelningar för kvalitetssäkring, som säkerhetskopiering och som bevis på transaktioner.


Spela in ljudinspelningar online
Denna unika nya funktion i Belfabriek använder säkert förvaring i molnet. Det är därför inte längre nödvändigt att hämta de enskilda filerna för att lyssna på inspelningar. Online-hanteringssystemet använder en inbäddad spelare, så att kunderna kan lyssna på konversationerna i webbläsaren - utan att använda ytterligare programvara.

användaren
Att hitta och lyssna på ljudinspelningarna på nätet liknar att läsa e-post: oregistrerade inspelningar är fet och kunder kan markera viktiga konversationer med en stjärna. Samtalinspelning finns i tre olika paket. Till exempel kan kunderna välja en lagringsperiod på en dag, en vecka eller en månad.

Överallt, alltid omedelbart tillgänglig
Varje telefonnummer som en organisation använder kan kopplas till Belfortens IVR-system och direkt använda Call-recording. Det spelar ingen roll om det är ett 0800, 0900, 088 eller 085 nummer, ett geografiskt nummer eller ett nummer utomlands. Dessutom kan samtalinspelning slås på eller av omedelbart, och det är enkelt att ordna byte av prenumerationspaket.

Tjänstenummer med många extrafunktioner
De Belfabriek, grundad 2000, är ​​den enda leverantören i Nederländerna som är fullt specialiserad på registrering, aktivering och dirigering av servicenummer, företagsnummer och internationella telefonnummer. Belfabriek investerar kontinuerligt i kvaliteten på nätet och anläggningarna.

Varje nummerinnehavare har ett generöst paket med standardtjänster, varierande från välkommen text till valmeny och realtidsändring till slutdestinationens nummer. För speciella behov bygger Belfabriek skräddarsydda IVR-lösningar.

Nummerinnehavare har tillgång till sin egen kontrollpanel (mijn.belfabriek.nl), där de kan lyssna på inspelade samtal, men kan också se omfattande statistik, byta tjänster på och av och mycket mer. En demo-inloggning är tillgänglig för icke-kunder.

Åren med uppmärksamhet på kvalitet och service har resulterat i tusentals nöjda kunder och många positiva recensioner på oberoende granskningsplatser som Kiyoh och Feedback Company.

Top