sv.onlinewebcreations.com

Qurrent, leverantör av 100% hållbar, holländsk solenergi och vindkraft mot inköpspris, har börjat sälja de tusen (1000) solcertifikaten från De Gruyter Fabriek solparken. Deltagande är intressant för privatpersoner och företag i hela Nederländerna tack vare det SDE + -bidrag som har beviljats ​​till denna solpark i 15 år. Deltagarna sänker sin elräkning med ersättningen för solenergi som "deras" paneler levererar.

Qurrent utvecklade "Solar Park De Gruyter Fabriek" med Solar Green Point. Solparken består av tusen solpaneler, vars produktion säljs i solcertifikat. Alla deltagare drar nytta av SDE + -bidraget - oavsett plats.

• Vem prenumererar på Zonnepark De Gruyter Fabriek, betalar en engångsbelopp på € 500 per solcertifikat (panel) och € 8, 00 per år för underhålls- och försäkringskostnader. Qurrent kunder får 2 års rabatt på årliga underhållskostnader och betalar inte registreringsavgifter (35 €).
• Den årliga avkastningen per solcertifikat (panel) är i genomsnitt 230 kilowatt-timmar.
• Under de kommande 15 åren kommer det att finnas 9, 3 cent SDE + -bidrag per kilowatt-timmars genererad solkraft för Zonnepark De Gruyter Fabriek. Det innebär att ett solcertifikat (panel) genererar årliga besparingar på ca € 32 på Qurrents energibilag.

Skatteincitament
"Nederländerna ligger långt efter sitt mål och de slutande fördragen för att göra energiförsörjningen mer hållbar. Vårt land styr och accelererar den önskade utvecklingen med skatteavdrag och subventioner ", säger Qurrent regissör Denis Slieker.
"Deltagarna i Zonnepark De Gruyter Fabriek dra nytta av ett SDE + -bidrag. Deltagandet är därför ekonomiskt attraktivt för alla, även för företag och privatpersoner utanför Den Bosch. "
"Åtminstone lika viktigt som subventionen är att Qurrent-kunderna i denna park faktiskt bidrar till energineutralitet och den mycket nödvändiga greening av nederländsk energiproduktion", säger Slieker. "Att generera energi själv är bra för den levande miljön och roligt".

Inga ursäkter
Zonnepark De Gruyterfabriken i 's-Hertogenbosch är lösningen för medborgare och företag som inte har en lämplig plats för sina solpaneler. Bristen på självgenererad energi bidrar Qurrent. För detta betalar slutanvändaren rent och enbart köpeskillingen - eftersom Qurrent står för energineutralitet och inte vill tjäna extra förbrukning. Naturligtvis, bara 100% förnybar energi från nederländska sol och vind - utan några ursäkter.

Top