sv.onlinewebcreations.com

AMSTERDAM - Vi är alla upptagna. Tryck med vår karriär, relation, barnen, hushållet och ett socialt liv. Och helst allt på samma gång. Detta berövar friheten inom familjen. En utekväll leder ofta till mer barnpassning än avkoppling. Som förälder önskar du flexibilitet, men samtidigt vill du stänga dörren med sinnesro om du överlämnar din mest värdefulla besittning till barnvakt.

Charly Cares är en revolutionär sista minuten barnpassning på nätet. Detta unga Amsterdamföretag kombinerar människors arbete med dagens innovativa tekniska möjligheter. Charly Cares svarar mot behoven hos familjer som har upplevt mer och mer barnpassning de senaste åren. Genom den mobila applikationen kan föräldrar boka en screenad barnvakt upp till en timme i förväg och betala online med en knapptryckning.

Att boka en barnvakt online låter spännande, du överlåter inte bara din mest värdefulla innehav. Charly's Baby Sitting Angels screenas personligen på kontoret innan de antas till plattformen. Dessutom kan du se hur ängeln har bedömts av föräldrar i ditt sociala nätverk.

Charly Cares lanserades i Amsterdam i december 2015 och visar sig varje dag. Efter en lyckad pilot kan alla nu använda denna tjänst. Det finns nu 500 användare och 140 personliga skärmade barnvaktänglar. Syftet är att snabbt expandera till de 5 storstäderna i Nederländerna.

Top