sv.onlinewebcreations.com

Ett brett urval av Dahua-produkter ingår nu i Open Icecat-katalogen.

Genom att samarbeta med Icecat kommer produktdata från Dahua att vara tillgänglig online för alla kanalpartners, som enkelt och snabbt kan integrera informationen i sina e-handelsplattformar. Denna lösning är fri för Dahuas kanalpartner, som på så sätt kan hålla sin portfölj uppdaterad med Dahuas nuvarande produktlinje, inklusive artikelnummer, specifikationer, marknadsföringstexter och bilder.

Dahuas investering i Icecat ger flera fördelar till kanalpartnerna, till exempel större effektivitet, tidsbesparingar, ökad synlighet på nätet och ökad försäljning. Innehållet är flerspråkigt och optimerat för enkel produktjämförelse, vilket hjälper till att effektivisera marknadsföringen online.
Tack vare anslutningen till Icecat kan vi erbjuda våra kunder en ännu bättre service och ge dem de senaste och kompletta digitala produktuppgifterna för alla våra produkter när som helst. Vi är säkra på att detta samarbete kommer att hjälpa oss och våra kanalpartners att uppnå försäljningsmålen för de närmaste åren ", säger Martijn Peeters, marknadschef Dahua Benelux.

René Rozendal, affärsutvecklingschef på Icecat: "Dahua Technology fattade rätt beslut genom att erbjuda sin produktinformation gratis och helt standardiserad via Open Icecat. På så sätt distribueras informationen enkelt och rätt information är tillgänglig för kanalpartners. "

Om Dahua
Dahua Technology Zhejianf Dahua Technology är en ledande leverantör av produkter och lösningar inom den globala videoövervakningsindustrin. Vi hade den näst högsta marknadsandelen på världsmarknaden för videoövervakningsutrustning 2015 enligt IHS-rapporten från 2016. Enligt A & S-säkerhetsundersökningen var vi nr 2016 på listan över de 50 varumärken som utarbetas varje år. att sälja säkerhetsutrustning. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet med den senaste tekniken så att våra kunder kan driva sin verksamhet så framgångsrikt som möjligt. Vårt företag har investerat 10% av omsättningen i FoU sedan lanseringen 2010. I dag arbetar mer än 5000 forsknings- och utvecklingsingenjörer för Dahua. Våra ingenjörer arbetar med avancerade teknologier för kameralinsen, bildsensorer, videokodningsteknik, inbäddade processorer, grafisk bearbetning, videoanalys, stabil programvara och nätverkssäkerhetsteknik. Vi arbetar tillsammans med olika ledande varumärken inom olika områden för att säkerställa att våra kunder ska fungera optimalt. Olika Dahua produkter har tilldelats professionella organisationer och föreningar inom säkerhetsbranschen,

Om Icecat
Icecat är världsledande inom syndikering av standardiserad produktinformation. Icecat är en del av iMerge e-handelsgruppen.
Open Icecat erbjuder gratis produktinformation från mer än 300 deltagande tillverkare. Många ledande e-handelsföretag i världen använder Open Icecat-katalogen, som har blivit en standard i digital produktinformation som stöder alla vanliga språk.

Top