sv.onlinewebcreations.com

Fifthplay använder Terremarks Infinistructure®-plattform

Innovativ organisation använder "utility computing" för att möjliggöra för partners att leverera innovativa tjänster till hushållen

Terremark Worldwide tillkännager att Fifthplay, ett helägt dotterbolag till Niko Group, har valt Terremarks Infinistructure®-plattform som grund för deras E-services-plattform.

Fifthplay erbjuder sina servicepartners en integrerad plattform för "e-tjänster" som gör det möjligt för hushåll och små och medelstora företag att få tillgång till sensorer och enheter hemma via ett användarvänligt webbgränssnitt. Fifthplay gör det möjligt för sina partners att tillhandahålla innovativa tjänster som genererar nya intäktsströmmar och ökar kundlojaliteten.

"Fifthplay samlar elektroniska tjänster från ett stort antal leverantörer och levererar dem som en homogen tjänst som kan drivas via ett tydligt webbgränssnitt", säger Erik van Mossevelde, forskningschef för Fifthplay. "För att vara värd för denna plattform letade vi efter en lösning som erbjuder hög tillgänglighet men till attraktiva priser. Dessutom måste denna tjänst passa in i våra strikta krav på säkerhetsområdet. Och slutligen bör det vara en tjänst som gör det möjligt att skala upp inom några dagar istället för veckor. "

"Femtaliga system innehåller information av känslig natur som kan nås via Internet", säger Kurt Glazemakers, CTO i Terremarks europeiska division. "Fifthplays beslut stöder vårt åtagande att distribuera beprövad teknik i en helt hanterad miljö för att uppfylla kraven i våra kunders uppdragskritiska applikationer."

Top