sv.onlinewebcreations.com

Aachen den 25 april 2016 - devolo uppnår en ny milstolpe med försäljningen av inte mindre än trettio miljoner Powerline-produkter. Producenten av nätverkskommunikationslösningar var den första som tog Powerline-tekniken - som använder elnätet för dataöverföring - på marknaden. Det är första gången i historien att ett företag säljer så många Powerline-adaptrar.

Med dLAN Powerline-produkterna får du ditt internet direkt ur ditt uttag: devolo-tekniken använder elnätet som en nätverkskabel. Inte alla experter såg vad i idén när devolo startade detta koncept 2003, men framgången blev snart klar. År 2008 hade devolo redan sålt cirka fem miljoner dLAN-adaptrar; 2010 fördubblades antalet.

Allt för ett enkelt hemnätverk
DLAN-adaptrarna är särskilt lätta att installera: Anslut den första adaptern, anslut den till din router, sätt in den andra adaptern i alla uttag och voilà: en utmärkt internetanslutning. Dessutom är utbudet av dLAN-produkter mycket stort, så att även de längsta hörnen i hemmet har snabb internet.

Heiko Harbers, VD för devolo AG: "De 30 miljoner dLAN-produkterna som säljs visar att vårt koncept fungerar: stabil långsiktig tillväxt i kombination med innovativa möjligheter och en öppen företagskultur. Vårt uppdrag att göra tillgång till Wi-Fi, hemnät och Internet så enkelt och tillförlitligt som möjligt för våra kunder är något som vi kommer att fortsätta att fortsätta i framtiden. "

Fler pressmeddelanden från devolo finns på www.devolo.nl.

Top