sv.onlinewebcreations.com

Anna Lindequist har utsetts till vice VD för den kreativa byrån Perfect Fools, baserad i Stockholm och Amsterdam och en del av den snabbt växande Hasan & partners-gruppen.

I den här helt nya positionen kommer den tidigare produktionschefen att rapportera till VD, Ann Ystén. Lindequist ansvarar för byråns operativa verksamhet med omedelbar verkan. Hon kommer också att övervaka produktionen för kunder som Adidas, Casumo, Peak Performance, SONOS och Pernod Ricard.

Lindequist kommer också att vara huvudkontakten inom Hasan & Partners koncernkontor.

Lindequist har mer än 12 års erfarenhet av digitala och integrerade organ. Innan hon började med Perfect Fools 2013, var hon projektledare för Bentley Motors digitala internationella konto. Hon arbetade också för BMW MINI, Philips, Royal Mail, British Telecom, Hewlett Packard och Three.

Ann Ystén, VD för Perfect Fools, säger: "Anna har visat sig vara en mycket viktig gruppmedlem och ledare, vilket är därför jag är glad att visa min uppskattning för hennes bidrag genom att skapa denna nya position för henne. Annas fokus på att hantera byråns operativa aktiviteter och våra samarbeten inom Hasan & Partners-koncernen kommer att säkerställa att vi kan påskynda vår tillväxt. "

Top