sv.onlinewebcreations.com

KPMG kommer intensifiera det nuvarande samarbetet med Indica. Indica är en start-up i Utrecht som har utvecklat ett verktyg som kan spåra data och dokument i datorsystem, "eDiscovery" -verktyget. Oavsett hur mycket data och hur dessa lagras kan verktyget låsa upp information från datorsystem, inklusive information som borde ha varit gömd. Närmare samarbete med Indica innebär att KPMG och Indica nu också är på papperspartner och att KPMG kommer att delta ekonomiskt i Utrecht start. "Samarbetet är ett bra exempel på utvecklingen av tillgångsbaserad konsultverksamhet på KPMG", säger Jack de Raad, partner hos KPMG Forensic. Rådet: "Det innebär att vi i allt högre grad gör vår kunskap och expertis skalbar via smart teknik, ofta i samarbete med externa parter genom KPMG Innovative Startups."

Mer data driven

KPMG har använt eDiscovery-verktyget sedan förra året vid genomförandet av rättsmedicinska undersökningar. Rådet: "Verktyget gör det möjligt att utföra denna rättsmedicinska undersökning mer datadriven . Digitaliseringen säkerställer att mängden data inom organisationer ökar avsevärt och att bevisbörden i en rättsmedicinsk utredning i allt högre grad måste hittas i digitala filer. Enligt rådet har användningen av eDiscovery-verktyg säkerställt att KPMG har kunnat genomföra en stor innovation när det gäller att utföra rättsmedicinska utredningar. Dessutom har vi kunnat berika verktyget med vår kunskap och erfarenhet från yrket. "

Flexibelt och innovativt verktyg

I sökandet efter innovativa lösningar för mer datadriven rättsmedicinsk forskning slutade KPMG på Indica för ett år sedan. Rådet: "Vi letade efter ett enkelt, snabbt och effektivt verktyg som också kan användas flexibelt i våra bedrägeribekämpningar. Marknaden för denna typ av verktyg domineras av de stora mjukvaruhusen som generellt erbjuder lite flexibla och innovativa produkter på marknaden. Indica-verktyget är så flexibelt och innovativt att det även är möjligt att justera en sökning under forskningen. Det är precis vad vi letade efter. Verktygets hastighet är också en stor fördel med Indica över etablerade parter. Hastighet är i allmänhet av stor betydelse när man utför en rättsmedicinsk utredning. Bedrägeri upplevs som en chock av många organisationer. Människor är känslomässiga och behovet av information är stor. De vill snabbt veta vad som händer och hur stor bedrägerierna är. Med Indica kan vi snabbt ge insikt om detta. "

Internationellt steg

Tack vare samarbetet med KPMG, enligt Pieter Scherpenhuijsen, teknisk direktör för Indica, ligger en internationell skala inom räckhåll. Scherpenhuijsen: "KPMG är en stor aktör på rättsmedicinska marknaden med en stor internationell räckvidd. Tack vare vårt förhållande till KPMG har vi kunnat lägga till mycket värde för programvaran. Indica har därför nått en punkt där vi också vill bli internationellt aktiva och vill skala upp i utlandet. KPMG gör rättsmedicinsk forskning i femtio länder och vill distribuera mjukvaran överallt. Det betyder att KPMG är en viktig kardborre för ytterligare expansion. Vi vill internationalisera snabbt. I Tyskland och Förenade kungariket är marknaden för rättsmedicinsk utredning många gånger större än i Nederländerna. Den erfarenhet vi fått med KPMG under tiden stärker vår övertygelse om att vi nu måste ta detta internationella steg. "

Top