sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 20 april 2015 - Citrix väljer Yellow Communications för att stödja sin kommunikationsstrategi och positionering i Benelux. Citrix har varit på grundval av omvandling av arbetsplatser och sättet att samarbeta inom organisationer i mer än 25 år. Yellow Communications kommer att ge Citrix i Benelux råd som strategisk kommunikationspartner om rätt marknadsinriktning, mediestrategi och alla dagliga PR- och kommunikationsaktiviteter, t.ex. att ta hand om pressmeddelanden, skriva bloggar, vägleda händelser och intervjuer och använda sociala medier .

"Citrix återskapar ständigt hur människor arbetar, träffar och kommunicerar. Vår teknik är ett strategiskt verktyg som gör att vi kan skapa en helt digital och virtuell arbetsyta med oöverträffad erfarenhet för slutanvändare. Vi vill bredda vårt budskap till våra målgrupper och skilja dem starkare. Tack vare deras integrerade och strategiska PR och kommunikationsstrategi, litar vi på Yellow Communications för att göra detta till en verklighet för Citrix i Benelux, säger Alexandre Le Coq, PR-chef för Västeuropa hos Citrix.

Med introduktionen av de mobila arbetsytorna började Citrix öka affärs- och personlig rörlighet. Detta gör det möjligt för personer att nu arbeta med snabb och säker tillgång till sina appar, filer och tjänster som de behöver på vilken enhet som helst - oavsett var de är. Citrix utvecklar för närvarande vidare som tjänsteleverantör inom området "mjukvarudefinierad arbetsplats" genom att sammanföra virtualisering, mobilitetshantering, nätverk och SaaS-lösningar.

"I år firar vi vårt 10-årsjubileum och det faktum att vi sedan 2005 har hjälpt kunder att behålla sin historia i rätt målgrupper. Vi gör detta genom att arbeta resultatinriktat från 3 B: behov, löftet och bevis. Vi är stolta över Citrix som ny kund på detta festliga år ", säger Karin van Geelen, direktör för Yellow Communications.

Om Citrix

Citrix (NASDAQ: CTXS) leder övergången till den "mjukvarudefinierade arbetsplatsen" genom att kombinera virtualisering, mobilitetshantering, nätverk och SaaS-lösningar tillsammans, utveckla nya sätt för organisationer och människor att arbeta bättre. Citrix-lösningar stöder rörlighet för företag genom att tillhandahålla säkra mobila arbetsmiljöer där personer kan komma åt appar, stationära datorer, data och kommunikation på vilken enhet som helst, över vilket nätverk som helst och i molnet. Med en årlig omsättning på 3, 14 miljarder dollar 2014 används Citrix-lösningar i mer än 330 000 organisationer och av mer än 100 miljoner användare över hela världen. Mer information finns på www.citrix.nl.

Om Yellow Communications

Yellow är PR och kommunikationsbyrå som hjälper organisationer att hitta och berätta sin historia så att de hörs och uppskattas och att deras målgrupp flyttas. Yellow rådgör med kommunikation, använder resurser och gör innehållet att distribuera det via rätt kanaler. Yellow strävar alltid för att se till att kunden säger: "Jag kunde inte ha föreställt mig och bär det själv".
Yellow Communications arbetar nära det internationella PR och kommunikationsbyrån Hotwire. Det här är hur Gells kunder dra nytta av kunskap, expertis och människor som är tillgängliga över hela världen genom detta nätverk.

Top