sv.onlinewebcreations.com

Fizyr, DeliveryMatch, Stockon och Penske Logistics är några av de företag som talar vid Emerce Fulfillment & Logistics, en del av E-Commerce Live! 2018.

Emerce Fulfillment & Logistics behandlar alla aspekter av uppfyllande och logistik för e-handel och erbjuder innovativa och effektiva fall av tilltalande varumärken och återförsäljare.

Ta robotar. Herbert ten Have har varit ansvarig för Fizyr sedan december 2016 (tidigare Delft Robotics, vinnare av Amazon Picking). Efter att ha slutfört laboratoriekollegiet (Analytical Chemistry) var han produkt- och marknadschef på Beckman Instruments. Herbert var en av pionjärerna i den djupt lärande baserade visionen för att styra robotar till objekt som varierar i form, storlek och färg.

Roland Slegers har arbetat som oberoende konsult i Logistics & SC sedan 2006. Detta resulterade i 2011 i början av Deliverymatch, nu ett företag där han är grundare och regissör. I början av 2015 gick den första kunden (Flinders) och antalet kunder växer stadigt. DeliveryMatch är en kombination av ett system för transportledning och orderhantering och har både en direktfunktion och operativ exekveringsfunktion i Online, Multichannel och Omnichannel-operationer.

Sephan Bosman är grundare och chef för mobil shoppingstartstart Stockon. Tidigare arbetade han som VD på Zoover.

Emerce Fulfillment & Logistics kommer att äga rum i Berlage Hall of Beurs van Berlage den 30 maj. Årets logistikwebbplats kommer också att väljas under evenemanget. Kartor här.

Top