sv.onlinewebcreations.com

Vinnarna av The Best Social Media Awards är kända. En professionell jury och över 3.000 väljare genom debestesocialmedia.nl bestämde vilket varumärke som de bästa meddelandena på sociala medier. Utmärkelserna presenteras i tio kategorier: KLM vinner - som enda varumärke - två utmärkelser: Priset för bästa varumärket och bästa svaret på sociala medier, Trijntje Oosterhuis vinner priset för det värsta budskapet.

Vinnarna kommer att få ett certifikat, ett hedervärt namn och en evig berömmelse som de första vinnarna av The Best Social Media Awards. Trijntje Oosterhuis har fått en social mediaverkstad från initiativtagaren Diederik Broekhuizen.

Professionell jury
Juryen för The Best Social Media Awards består av komiker, teatertillverkare och skådespelare Wart Kamps, viral expert på First Rocco Stallvord, konstregissör på Achtung Jort Schutte, författare Marten Mantel, grundare versereclame.nl och initiativtagare till Newsjackathon Gonnie Spijkstra och kreativ chef på DigitasLBi Ellen Hooghiemstra . Vinnaren per kategori är hälften bestämd av offentliga röster och halvt av rösterna från juryen.

Om Bästa Social Media Awards
The Best Social Media Awards presenteras för varumärken och företag i Nederländerna som har producerat de bästa och mest kreativa redaktörerna under det gångna året och är ett initiativ av Best Social Media-plattformen. I år beviljas de för första gången. Platform The Best Social Media grundades 2013 av Studio Diederik Broekhuizen. Studion argumenterar för mer erkännande och bättre kvalitet av redaktionen för varumärken och företag på sociala medier.

Initiativör Diederik Broekhuizen: "Sociala medier har vuxit upp och förtjänar sitt eget pris. Vi är mycket nöjda med de positiva reaktionerna på utmärkelserna. Företag och varumärken letar efter erkännande och kvalitet i den ständiga strömmen av meddelanden på sociala medier.

Det är också trevligt att se att varumärkena och sociala medier har aktivt främjat sina nomineringar bland sina anhängare för att vinna röster. Entusiasmen har gjort oss beslutna att organisera andra utgåvan av The Best Social Media Awards nästa år. "

The Best Social Media Awards görs av Sales Care (www.salescare.nl), Marketingfacts (www.marketingfacts.nl) och Curated (www.curated.nl).

www.debestesocialmedia.nl och www.facebook.com/DeBesteSocialMedia

Vinnare Bästa Social Media Awards 2014

Kära INHAKER:
HI
Kontor: Brandmän

Kära HUMOR:
DESPERADOS
Kontor: Storyboard Amsterdam

Kära VISUAL:
WORLD NATURE FUND
Kontor: Boomerang Skapa

Kära CREATIVE:
BNN'S SOCIALA KLUBB

Bästa text:
TRANSAVIA.COM
Kontor: Boomerang Skapa

Kära INTERAKTIVT:
CAMPINA BOER OCH LAND
Kontor: MEC Nederland Bäst REAKTION av ett företag:
KLM

Kära märke:
KLM

Bäst INTERNATIONAL:
pornhub

Värsta meddelande:
TRIJNTJE OOSTERHUIS

En översikt över de nominerade tjänsterna och vinnarna finns på www.debestesocialmedia.nl

Top