sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, Nederländerna, april 2008 - Recruiterparadise grundades 2006, lanserar en unik rekryterings- och urvalsbyrås sökportal: www.recruiterparadise.nl

Rekryterparadis ser en förändrad arbetsmarknad som alltmer fokuserar på proffs som regelbundet byter jobb. Nederländerna följer denna trend, som kommer från USA och England, där arbetsmarknaden har anpassat sig bättre till denna omständighet.

Företagen svarar snabbare och snabbare på de förändrade marknadsförhållandena. Det finns organisk tillväxt, tillväxt genom förvärv, men det finns också tidpunkter för upphandling. Arbetsmarknaden följer denna utveckling, vilket innebär att stora förändringar ofta kan ses i arbetskraften.

Recruiterparadise svarar på dessa förändrade marknadsvillkor genom att erbjuda företag som är verksamma inom denna snabbt växande rekryterings- och urvalsindustri på ett välorganiserat och öppet sätt.

Sökportalen ger ett ännu inte befintligt behov, nämligen snabb och effektiv sökning efter bra, kvalificerade rekryterings- och urvalsbyråer.

På grundval av sökkriterier, till exempel utbildning, lön och ledningsnivå, kan man söka efter den lämpligaste rekryterings- och urvalsmyndigheten.

Utöver den grundläggande informationen, som adressen, e-postadressen, webbplatsens länk, visar Recruiterparadise också en tydlig beskrivning av företagsprofilen, uppdraget och visionen för rekryterings- och urvalsbyråer.

Företag och arbetssökande kan logga in gratis för att bedöma rekryterings- och urvalsmyndigheterna enligt följande fyra kriterier:
a) Kunskap om fältet.
b) kundservice.
c) kunskapsföretag.
d) Kvalitet och snabbhet för återkoppling / återkoppling.

Det är också möjligt att dela en åsikt via feedbackalternativet. Sökresultatet rangordnas baserat på bedömningarna av de fyra kriterierna.

Recruiterparadise hjälper företag och arbetssökande att hitta de perfekta rekryterings- och urvalsbyråer som passar deras behov. Det sparar helt enkelt tid och energi för att hitta rätt byrå, vilket gör det möjligt för företag och arbetssökande att hantera mer effektivt med sin dyrbara tid.

Besök recruiterparadise hemsidan för mer information: www.recruiterparadise.nl
Du är mer än välkommen att ställa frågor om vår nya tjänst.
Skicka ett mail till [email protected] eller ring en av våra medarbetare på följande telefonnummer: 030-711 5665

Top