sv.onlinewebcreations.com

Breukelen den 12 januari 2016 - Om en cateringanställd arbetar på terrassen eller i affären är det viktigt att i båda fallen kunna ta order snabbt och enkelt och utan misstag. Cashr leverantör av hundra procent online kassa register har därför förbättrat sin online kassör app. Smartphones med begränsade skärmstorlekar kan nu också användas för att skriva in order med Whatsapps hastighet. Företaget introducerar sitt nya löpare gränssnitt under Horecava 11-14 januari i Amsterdam.

Runner-gränssnittet i Cashr Online Checkout-appen är enkelt att installera på befintliga tabletter och smartphones. Men med en smartphone är skärmdimensionerna begränsade. Med detta i åtanke har Cashr nu justerat sin design till ett antal punkter. Användare kan nu behandla order på samma sätt som de skriver text i ett SMS eller WhatsApp-meddelande, eftersom appen är gjord för att arbeta med två tummar samtidigt. Personalen som arbetar i restaurangen eller ute på terrassen kan nu ta order och betala snabbare, lättare och felfri.


Fingerplugg
För att kunna arbeta mycket snabbt med två tummar samtidigt, tog designen av Cashr-app hänsyn till utrymme för produktknapparna och valet av färg för de olika produktgrupperna har anpassats. Dessutom har den nya designen fler vita utrymmen, så att kategorierna och produkterna har blivit tydligare.

Runner-gränssnittet, som Cashr utvecklat internt, fungerar på alla smartphones och kan användas tillsammans med det befintliga användargränssnittet (UI). Cashr-appen kan laddas ner direkt för iOS och Android. Gå till iTunes och Google Play Butik.

Cashr online checkout app är gratis. Cashr är i kombination med Cashr Backoffice fri att använda upp till 20 kontantinkomster. Cashr betalas för detta från € 29, -.

Horecava
Vill du uppleva hur snabbt en Cashr app fungerar på en smartphone? Detta är möjligt vid Horecava 2016 från måndag 11 till torsdag 14 januari. Cashr finns i Hall 1, stand nr 514.


Om Cashr
Cashr är en användarvänlig och professionell kassarappapp för butiker och cateringföretag. Cashr-appen kan laddas ner gratis på iOS- och Android-smarttelefoner och -tabeller och kan användas i kombination med Cashr online-backkontor. För användning av Cashr betalar kunderna ett flexibelt belopp per månad som baseras på antalet kvitton som avvecklas. Det finns en gratis prenumeration med vilken du kan betala upp till 20 kontantinkomster per månad: det perfekta sättet att prova Cashr. Mer information finns på www.cashr.nl
Om Reeleezee
Reeleezee grundades med uppdraget att göra det möjligt för företagare att göra egen redovisning. För revisorer erbjuder Reeleezee avancerade onlineprodukter som gör samarbetet mellan revisor och entreprenör "riktigt enkelt".
Det innovativa företaget arbetar med solida och överflödiga datacenter i Europa, så att alla kunddata lagras säkert i molnet och kontinuiteten i verksamheten garanteras. Reeleezee har sitt huvudkontor i Breukelen och har även kontor i Turkiet och Indien. Reeleezee är certifierat med Zeker-Online Keurmerk. Mindre ansträngning, mer affärer. För mer information besök www.reeleezee.nl

Top