sv.onlinewebcreations.com

Online-butikskedjan Fonq har öppnat mobilaffärer för alla specialaffärer som visar en omsättningsökning på femtio procent per månad efter lanseringen.

En mobilwebbplats fanns redan för den allmänna webbplatsen Fonq.nl. Även detta har tagits ombord. De största förändringarna gäller användargränssnittet och optimering av kassan. Dessa är de två viktigaste punkterna i mobildomänen för att främja användning och omsättning.

"Nu har en mobilplattform också öppnats för de 115 nischbutikerna. De första resultaten av vår Betaversie visar en omvandlingsökning på mer än fyrtio procent, säger regissören Patrick Kerssemakers mot denna fråga. "Vi ser också att människor vågar placera större order på denna förbättrade plattform. Vår omsättning ökade till och med med mer än femtio procent. "Detta gäller försäljning via m.Fonq.nl.

Nästan en fjärdedel av trafiken (22 procent) i Fonqs nischbutiker, inklusive huvudplatsen med samma namn, är numera redan från mobiloperatörer. Tre fjärdedelar av dessa är tabletter, och kvart kommer från mobiltelefoner. Den grafiska och funktionella uppgraderingen som meddelas idag berör endast uttryck via smartphones. Det visar sig att nästan hälften av samtliga beställningar, 47 procent, görs på nischbutikerna och inte nödvändigtvis på den bättre Fonq.nl.

Kerssemakers förklarar att huvuddelen av mobiltrafik, 60%, kommer från nyhetsbrev och direkttrafik (SEA och SEO). Det är därför viktigt att e-postnyhetsbrev för mobiloperatörer har optimerats.

Hans Utrecht-baserade företag är en operatör av butiker som barbequespeciaalzaak.nl, afvalemmershop.nl, pannenwebshop.nl och zoutenpepermolenshop.nl.

Top