sv.onlinewebcreations.com

Boston, Red Hat Summit, 25 juni 2015 - Red Hat, Inc., världsledande inom öppen källkod och Samsung Electronics America, Inc. (SEA) tillkännager ett strategiskt partnerskap. Samarbetet baseras på de båda bolagens kombinerade styrka - Samsungs omfattande portfölj av mobila enheter och Red Hats ledande middleware-, mobil- och molnteknik med öppen källkod - och syftar till att leverera en ny generation av mobila mobila lösningar som utvecklas snabbt och integreras aktivera företagsapplikationer för organisationer som söker en första mobilstrategi .

Utöver flexibilitet stöder Red Hat också utveckling och implementering av applikationer, på premisser och i privata, offentliga och hybrid molnmiljöer. Samsung Business Services, som är en del av Samsung Electronics America, Inc. bygger på sin ledande position inom konsumentelektronik, erbjuder en mångsidig portfölj av teknologier för företag - från smartphones och bärbara datorer till tabletter, digitala displayer, TV-apparater och skrivare.

Ny generation mobila lösningar

Många företag ser mobilitet som en prioritet för att stimulera innovation, effektivisera operativ effektivitet och utveckla nya affärsmodeller. Den nya generationen av mobila affärslösningar har en större grad av öppenhet, smidighet och tillgång till affärskritisk information, vilket garanterar nödvändiga säkerhetsnivåer. De gemensamma mobilitetslösningarna för Samsung Business Services och Red Hat hjälper företag att utveckla och vidareutveckla sina mobila initiativ snabbare.

Samsung Business Services och Red Hat kommer att fokusera på att leverera:

  • Affärsapplikationer : Branschspecifika mobila applikationer som körs på Red Hat Mobile Application Platform kommer att adressera personalstyrning och affärsverksamhet, såsom affärsinformation, kundservice, lagerhantering, säljkatalog, order, fakturering och betalning. Applikationerna är utformade så att de kan anpassas och skräddarsys för en unik organisations behov. De mobila applikationerna körs på Android och andra operativsystem via Red Hat Mobile Application Platform och kan konfigureras så att de kan integreras med standardföretagets back-end-system
  • Ett utvecklingsekosystem: Använda verktyg och resurser för att skapa och expandera ett nytt ekosystem av företags partners och utvecklare för att främja innovation och förbättra tillgängligheten av lösningar som möter både nuvarande och framtida behov i fråga om rörlighet .
  • Supporttjänster: Integrerat stöd till Red Hat Mobile Application Platform för kunder och partners över hela världen.
  • Affärssamarbete: Red Hat och Samsung Business Services planerar att aktivt delta i gemensamma marknadsföringsaktiviteter för de lösningar som utvecklas genom partnerskapet.

Samarbetets första fas är inriktad på USA.

Top