sv.onlinewebcreations.com

Creative digital agency Born05 har anslutit sig till den internationella SoDA (Society of Digital Agencies). SoDA är nätverket av mest innovativa och prisbelönta digitala byråer i världen. Efter ett stort urvalsförfarande valdes Born05 för antagning.

Rogier IJzermans, VD Born05: "Vi är otroligt stolta över att vi har presenterats av SoDA-medlemmarna och genom de kritiska bedömningsrunderna. Dömningen bestod av tre omgångar och tog mer än fem månader. Av hundratals kandidater i år har endast åtta organ fått ett medlemskap. Vi ser fram emot att arbeta med SoDA för att ytterligare professionalisera och positionera den digitala industrin över hela världen. "

Born05 valdes av de befintliga medlemmarna i SoDA, inklusive internationella ledande och prisbelönta myndigheter som Big Spaceship, Firstborn, B-Reel, Soleil Noir, Odopod och BLITZ. SoDA delar kunskap, erfarenheter och idéer genom konferenser, forskning och möten. Nätverket präglas av det nära samarbetet mellan de anknutna organen och det gemensamma målet att sätta digitalindustrin ännu bättre på kartan.

Born05 är en kreativ-strategisk digital byrå som bygger betydande relationer mellan varumärken och konsumenter. Från Utrecht arbetar byrån för nationella och internationella kunder såsom KLM, Douwe Egberts, PHILIPS, ENECO, KPN, bol.com och VARA (DWDD).

Top