sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 5 september 2014 - Arbetsdag meddelar tillgängligheten av Composite Reporting, ett nytt verktyg som ytterligare expanderar bredden och djupet i arbetsdagens finansiella hanteringsfunktionalitet för stora organisationer. Sammansatt rapportering förändrar hur finansiella grupper sammanställer, kombinerar och genomför multidimensionella finansiella rapporter och ledningsrapporter. Detta görs direkt i arbetsdagen Financial Management-modulen. Verktyget är utformat i samarbete med kunder, inklusive CEC Entertainment, Netflix och Life Time Fitness. Förtroendet med och flexibiliteten i ett kalkylblad utnyttjas optimalt i det nya verktyget som gör det möjligt för finanserna att leverera hög prestanda samtidigt som de garanterar säkerheten.

Sammansatt rapportering finns tillgänglig som en del av den senaste utgåvan, arbetsdag 23, med nya funktioner för arbetsdagens ekonomiska förvaltning, arbetsdagens humankapitalförvaltning (HCM) och arbetsdagsstudent.

Det fullständiga pressmeddelandet finns på: http://www.workday.com/company/news_events/press_releases/detail.php?id=1875868#.VAiOG3IrjX4

Arbetsdagen växer i Europa. Expansionen illustreras med exempel på framgångsrika implementeringar av Human Capital Management Workday (HMC) hos företag som Travelex och easyJet och HMC och Financial Management vid IMC.

Om WorkdayWorkday är ledande leverantör av Enterprise Cloud Applications för personal och ekonomi. Arbetsdag grundades 2005 och erbjuder applikationer inom human capital management, ekonomisk förvaltning och analys som är utformade för de största företagen världen över. Hundratals företag, allt från medelstora företag till Fortune 500-företag, har nu valt Arbetsdag. Mer information finns på www.workday.com och www.workday.com/nl

© 2014. Arbetsdag, Inc. Alla rättigheter förbehållna. Arbetsdag och arbetsdagslogotypen är registrerade varumärken som tillhör Workday, Inc. Alla andra varumärken och produktnamn är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive innehavare.

Top