sv.onlinewebcreations.com

OneXS introducerar ControlDesk: ett gratis iPad-program för att hantera virtuella telefonväxlar. Med detta erbjuder OneXS en innovativ lösning med låg tröskel för gemensamma hanteringsutmaningar. Organisationer kan enkelt ändra inställningar och hantera användare med appen.

Hantering av telefonväxlar är ofta en komplex sak. Speciellt för mindre organisationer utan egen systemadministratör är det ofta en tidskrävande och dyr aktivitet. Förvaltningen är inte i sina egna händer, så de måste byta med en eller flera parter för att genomföra förändringar. Ofta tar de ut kostnader för detta och / eller de håller besvärliga förfaranden. För OneXS-kunder som ringer till OneXS virtuella telefonväxel Business Pro är dessa problem en sak i det förflutna.

Med OneXS ControlDesk kan alla inställningar i den virtuella telefonutbytet enkelt hanteras på iPad på alla platser utan ingripande från tredje part. Några möjligheter är: • Automatisk mottagning; erbjuder möjlighet att ställa in valmenyer och kontortider. Du kan också spela in meddelanden via iPadens mikrofon och länka dem till valmenyn.
• Koncernledning; gör det möjligt att enkelt lägga till eller ta bort personer till gruppen. Typ av samtalsfördelning kan också ställas in.
• Enhetshantering; erbjuder alternativen att ändra användare eller uppringnings-ID och för att ställa in röstbrevlådan. Alternativen för röstbrevlåda innehåller också länken mellan röstbrevlådan och e-post så att användaren får ett e-postmeddelande med nya röstmeddelanden. Slutligen kan samtidig ringning också ställas in med vilka användare samtidigt kan överföra den fasta och mobila telefonen.

OneXS ControlDesk är tillgänglig gratis från idag i AppStore och är lämplig för alla OneXS-kunder som ringer med OneXS Business Pro.

Top