sv.onlinewebcreations.com

Bol.com och Albert Heijn har forskat på hur holländska människor upplever helgen. Detta är i samband med införandet av AllesVoor, en fri livstidsmagasin och plattform på bol.com och ah.nl. Forskningen visar bland annat att en majoritet av nederländska människor föredrar att tillbringa helgen med partner, familj eller vänner. Dessutom griper nästan en tredjedel helgen till att arbeta i trädgården, jobba eller spendera tid på sin hobby.

Med AllesVoor bol.com och Albert Heijn erbjuder inspiration för olika stunder under året, inklusive en bra helg, temat för första upplagan. Över en tredjedel av holländarna använder veckodagarna till att sova, till exempel, men den avslappnade starten garanterar inte att partnern är bortskämd med en frukost i sängen. Här har vi något att lära, för 62% av de nederländska med ett förhållande får aldrig frukost i partnerens säng. AllesVoor gör den praktiska kopplingen genom att inkludera en amerikansk brunch tips för inspiration för par som vill överraska varandra.

För hälften av ungdomarna visar helgen sig vara den perfekta tiden för sport. De kan också vara väl förberedda med tips för körning. Forskningen visar också att holländarna ser på sociala skyldigheter i helgen, precis som att städa huset (26%) och uppdatera förvaltningen (17%). AllesVoor erbjuder tips om hur man gör dessa aktiviteter lite roligare, till exempel tio tips när det finns sista minuten besök på trottoaren.

inspiration
Med AllesVoor bol.com och Albert Heijn ta nästa steg i inspirerande och shopping. "Båda butikerna har ett brett sortiment som vi kan erbjuda våra kunder inspiration och rätt artiklar för alla speciella stunder under året. Därför introducerar vi en ny inspirationsblad med AllesVoor som är direkt en av de största tidningarna i Nederländerna med en omsättning på 1, 5 miljoner. Genom att även länka ett onlineelement kan vi vara närvarande för våra kunder vid de tillfällen då de kan använda inspiration, oavsett var de är, säger Michel Schaeffer, marknadschef på bol.com.

AllesVoor finns gratis på Albert Heijn och med order från bol.com. Nästa utgåva erbjuder inspiration till påsk och visas den 4 april.

* Multiscope Marktpeiler, mer än 1000 respondenter, mars 2014

Top