sv.onlinewebcreations.com

Den Bosch, 4-7-2017 - Onlineunderkläder och badmodebutik Annadiva öppnar en butik i centrum av Den Bosch. Förutom den framgångsrika webbutiken och butiken i Nijmegen öppnar Annadiva sin andra fysiska butik. I slutet av 2016 flyttade Annadiva redan sitt huvudkontor till Den Bosch och expanderar nu med en butik i Verwersstraat.

Butiken lovar att vara en vacker butik med ett brett utbud av underkläder och badkläder från kopp A till J, nattkläder och badkläder. På Annadiva hittar du samlingar av stora underkläder märken, som PrimaDonna, Marlies Dekkers, Freya och Marie Jo.

Med vinsten av FD Gazellen Awards 2016 har Annadiva bevisat att det är ett av de snabbast växande företagen i Den Bosch. Att öppna en andra butik är därför ett logiskt nästa steg.

öppning

Dörren till affären förväntas öppna i september 2017. Annadiva letar efter underkläder specialister, från butikschef till helghjälpare.

Om Annadiva

Annadiva är en underkläder och badmodebutik med säte i Den Bosch och online sedan 2012. På bara några år har företaget vuxit till den största leverantören av lyxunderkläder i Nederländerna, Belgien och Tyskland.

Top