sv.onlinewebcreations.com

ING är den första banken i Nederländerna som lanserar digitala eMandates för sina kunder denna måndag. Företag och myndigheter kan därför enkelt tillåta kunder att betala online med en digital debit-auktorisation.

Tillstånd och kontroller för direktdebiteringar går nu ofta via papper och post. Med den nya banktjänsten, som lanseras under namnet eMandates, kan företag och institutioner som erbjuder ING Banking erbjuda denna nya metod på sina webbsidor för både kontinuerlig och engångsdirekt debitering. Bemyndigandet och verifieringen via banken sker online, så att ingen papperstillstånd krävs.

Enligt Annerie Vreugdenhil, affärschef på ING, vill konsumenter och företag vara online 24/7 och så vill de ha betalningsmetoder som passar.

Eftersom denna nya betalningsmetod baseras på en interbankstandard som hanteras av den nederländska betalningsföreningen, kan andra banker också erbjuda detta i god tid. ING ansvarar för teknisk bearbetning och bearbetning tillsammans med betalningsprocessorn Equens.

Top