sv.onlinewebcreations.com

Besökare på ALTERNATES webbplats - www.alternate.nl - kommer att se en ny webbplats sedan 2 maj. Efter en kundundersökningsundersökning, som Alternate har hållit bland 5000 kunder, har webbplatsen uppdaterats och förbättrats med betoning på användarvänlighet, service och klarhet.

Den nya webbplatsen har nya produktkategorier och har en mycket förbättrad sökfunktion, så att kunderna kan hitta de produkter de letar efter snabbare och lättare. Kunderna kan också hitta detaljerad information i ett omfattande hjälpcenter om service från tillverkare för retur och garanti. Dessutom har mer information om produkterna tagits och besökare kan indikera att de vill ringas tillbaka kostnadsfritt av någon från Alternate för hjälp eller råd via en "Call Me" -knapp.

"En undersökning som vi genomförde bland våra kunder i februari framkom bland annat att många besökare inte hittade vår webbplats mer transparent och användarvänlig. Vi tog dessa anmärkningar till hjärta och satte fokus på utvecklingen av den nya webbsidan, användbarheten och en bättre överblick ", säger Rob Verheij, marknadsföringskoordinator på Alternate. "Vi är övertygade om att våra kunder kommer att hitta den nya sajten en stor förbättring jämfört med de gamla och vi är väldigt nyfiken på reaktionerna."

Om ALTERNATE
ALTERNATE Nederländerna, som startades 1998, erbjuder ett brett och djupt utbud av datorer, komponenter, kringutrustning, programvara och multimediaprodukter. Genom att kombinera traditionella försäljningsmetoder med ny teknik har ALTERNATE framgångsrikt fungerat som e-logistikleverantör i nästan 14 år med ett totalt paket för både individer och företag. ALTERNATE har listats högt i Twinkle100 i fyra år; översikten över de 100 största nätbutikerna i Nederländerna. I sju år i rad har läsarna av Hardware Info ALTERNATE valt Best Hardware Shop i Nederländerna. Alternate har också särskiljat ALERTNATE från den nederländska branschorganisationen ICT Waartw två gånger som Best Webshop och ALTERNATE Business Service har tre gånger fått namnet Best Business Retailer av CRN. Varje dag arbetar 230 anställda hårt för att visa hur uppfinningsrikhet leder till kundtillfredsställelse. För mer information: www.alternate.nl

Top