sv.onlinewebcreations.com

Sydney, Australien - OpenStack Summit 2017 - 8 november 2017 - Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverantör av öppen källkodslösning, meddelar samarbete med Orange, en stor multinationell telekomoperatör, för att bygga en modern infrastruktur för ett smidigt och lyhört nätverk, som är utformat för att snabbt och snabbt kunna erbjuda kunderna nya innovationer och för dynamisk uppgradering av kunder. tjänster. De två företagen arbetar tillsammans i samhällsprojekt med öppen källkod för att påskynda teknisk innovation i nätverksvirtualisering. Orange använder också Red Hat OpenStack-plattformen för dess nätverksfunktioner virtualiseringsinfrastruktur (NFVi).

Orange samarbetar med Red Hat som en del av ett gemensamt teknikprogram för att tillhandahålla ytterligare funktioner som stöder NFV i OpenStack och andra open source communities. Syftet med programmet är att bättre reagera på de specifika behoven hos kommunikationstjänstleverantörer och deras nätverk i utvecklingen av teknik. Samarbetet har nyligen lett till integrationen av OpenStack BGP VPN-projektet och referensimplementeringen (BaGPipe), som Orange gör betydande bidrag till. Detta BGP VPN-projekt är avsett att göra det möjligt för telekomoperatörer att ansluta Infrastructure-as-a-Service (IaaS) eller NFV-datacenters och -organisationer med hjälp av standard routing-teknik.

Orange omfattar NFV som en del av sin nätverksomvandlingsstrategi, som syftar till att skapa ökad smidighet . Detta görs genom att koppla bort programvarulaget från hårdvarupacken. För att göra det använder Orange Red Hat OpenStack-plattformen för sin multinationella NFV-distribution av högskaligt och smidigt Cloud IaaS, vilket möjliggör bättre integration av virtuella nätverksfunktioner (VNF) från olika leverantörer.

citat

Darrell Jordan-Smith, vice president, Global Information and Communications Technology, Red Hat
"Orange uppfyller rollen som en modern öppen kommunikationsleverantör, inte bara genom att använda en helt öppen teknikplattform med Red Hat OpenStack Platform och Red Hat Ceph Storage, utan också genom att lägga till sin expertis inom samhällsutvecklingsaktiviteter. Vi är glada över att vår teknik stöder Oransons standardiserade NFVi-plattform och att vi kan fortsätta vårt samarbete om open source-initiativ som syftar till att leverera nya affärsvärden. "

Christian Gacon, vice president, Wireline Networks and Infrastructure, Orange
"Vi gillar att uppfylla en banbrytande roll för teknikplattformar som OpenStack, som kan hantera våra framtida nätverk. Vi jobbar nära med Red Hat för att stimulera innovation i öppna samhällen genom att anpassa dem med krav från den verkliga världen. Som öppen källledare kan Red Hat sedan ta med denna innovation till sin OpenStack-plattform. Vårt gemensamma arbete för BGP VPN-projektet är ett utmärkt exempel på ett viktigt nätverksteknologi som vi förbättrar för modern kommunikation. När allt kommer omkring strävar marknaden efter mer dynamiska, smidiga och självjusterande nätverk. Vi arbetar med en industriell rollout av NFVi och är övertygade om att standardisering på öppen källkod ger interoperabilitet till ekosystemet för stora, skalbara molnmiljöer. Vi ser Red Hat som en värdefull partner för att förhindra VNFs från olika leverantörer. "

Ytterligare information

 • Om Red Hat
 • Om Red Hats NFV-lösning
 • Om Red Hat-lösningar för telekommunikationsföretag
 • Om Red Hat OpenStack Platform
 • Om Red Hat Ceph Storage
 • Om Red Hat kundhistorier

Följ Red Hat

 • Via Red Hat-pressrummet
 • Läs Red Hat-bloggen
 • På Twitter
 • På Facebook
 • På YouTube
 • På Google+
 • På LinkedIn


Om Red Hat
Red Hat är överst i världen som leverantör av open source-lösningar. Med ett community-driven tillvägagångssätt erbjuder Red Hat ett pålitligt och högpresterande moln, Linux, middleware, lagring och virtualiseringsteknik. Dessutom erbjuder Red Hat support, utbildning och rådgivning. Som en anknytningsfaktor i ett globalt nätverk av företag, partners och öppna källor, hjälper Red Hat till att skapa väsentlig och innovativ teknik som underlättar tillväxten och förbereder kunder inför framtiden. För mer information, besök: www.redhat.com

Top