sv.onlinewebcreations.com

Från och med den 1 augusti 2016 kommer samarbetet mellan Triade Media / RTL och Ziggo Sport att intensifieras. Parterna har ingått ett långsiktigt avtal för detta. För annonsörer expanderas reklamalternativen för spot och varumärkesinnehåll. Dessutom är det möjligt att annonsera online för första gången på Ziggo Sport Totaals hemsida via pre-rolls och display.

Ziggo Sport är fri sportskanal för alla Ziggo-abonnenter med digital mottagning. Fokus ligger på de stora evenemangen i den internationella och nationella toppsporten, kompletterad med den veckovisa pratprogrammet Peptalk och sportrelaterade tidningar och dokumentärer. På Ziggo Sport kan alla Formel 1-raser följa live. De senaste framgångarna hos den unga nederländska föraren Max Verstappen säkerställer höga visningar. Också populär är fotboll från den spanska Primera División. Och från augusti 2016 är den engelska Premier League exklusiv hos Ziggo Sport.

Kanalen betalar mycket uppmärksamhet åt golf, tennis, NBA basket, rugby, friidrott, cykeltur, skidåkning, snowboardkors och beachvolleyboll. Ziggo Sport ger också plats för nederländska tävlingar med livehockey, basket, volleyboll, korfboll och handboll.

71% av tittarna är manliga, varav 42% är i åldersgruppen 20-49 år. Ziggo Sport finns på kanal 14.

Om Triad Media / RTL

Triad Media och RTL gick ihop den 1 januari 2016 för försäljning av spot-sändningstid och varumärkesinnehåll för ett stort antal nationella och internationella temakanaler i Nederländerna.

Top