sv.onlinewebcreations.com

Schiphol-Rijk, 26 juni 2014 - Interoute, ägare till den största molntjänsterplattformen i Europa, meddelar att den internationella tillverkaren av företags- och arbetskläder, Kwintet Group, kommer att använda Cloud Hosted Lync-lösningen. Med detta är Kwintet säker på bättre kommunikation och lägre kostnader för alla globala kontor. Den nya Unified Communications-lösningen läggs till i Interoute IPVPN, som redan ansluter klädjättens 25 kontor. Kwintet-koncernen äger varumärken som Fristads Kansas och B & C.

Kwintetkoncernen har kontor i 25 länder, från Kina till USA och bland annat i Nederländerna. Pålitlig och effektiv kommunikation är avgörande för Kwintet för att behålla och utöka marknadspositionen. Interoute Cloud Hosted Lync-lösningen säkerställer kommunikation via video, data och den traditionella telefonen genom att erbjuda en skalbar lösning.

Inledningsvis kommer utrullningen av Cloud Hosted Lync att ske bland 350 mobila arbetstagare från kontor i Europa, Hongkong och USA. Planen är att göra Unified Communications tillgänglig för ytterligare 1 400 anställda inom en snar framtid, eftersom nuvarande PBX-system från Kwintet fasas ut.

Du kan läsa det fullständiga meddelandet här.

Om Interoute
Interoute är ägare och operatör av den största plattformen för molntjänster i Europa, som har mer än sextio tusen kilometer fiber, tio egna Premium Hosting-datacenter och ytterligare 140 anslutna partners datacenter i hela Europa. Interoutes fullservice Unified ICT-plattform serverar stora företagskunder och multinationella företag, alla större europeiska telekomleverantörer, de största operatörerna i Nordamerika och Sydostasien, regeringar och universitet. Interoute är för dessa organisationer den perfekta partnern för beräkning, anslutning och kommunikation och för utveckling av nya tjänster. Företagets Unified ICT-strategi är idealiskt för organisationer som letar efter en skalbar och säker plattform utan begränsningar, vilket ligger till grund för deras röst-, video-, databehandling och datatjänster. Dessutom är plattformen idealisk för tjänsteleverantörer som behöver internationell datatransit och infrastruktur med hög kapacitet. Interoute har kontor över hela Europa, i Nordamerika och Dubai, och äger och driver stadsnätverk i större europeiska affärscentra. För mer information: http://www.interoute.nl. Följ oss på Twitter också: @InterouteNL.

Om Kwintet
Kwintet är baserat i Malmö, Sverige och levererar högkvalitativa företags- och arbetskläder för olika ändamål och industrier i hela Europa. Kwintet har en rad starka varumärken, bland annat Fristads Kansas, Wenaas, ClinicDress / Hejco, B & C, Lafont och Bragard. Bolaget är uppdelat i regionerna: Benelux, Norden (Sverige, Danmark, Finland), Norge, Centraleuropa (Tyskland, Österrike och Schweiz) och Frankrike, har 2.300 anställda och en omsättning på 530 miljoner euro.

Top