sv.onlinewebcreations.com

HILVERSUM, 3 oktober 2013 - Även de som har en Android-tablett kan nu optimalt utnyttja NOS-appen. Design och layout är speciellt anpassade för användning på tabletter med Android-operativsystemet. Tidigare i år kom NOS-appen för iPad upp. Snabba och välorganiserade nyheter, sport, livsströmmar och NOS-sändningar är nu tillgängliga på de vanligaste tabletterna.

utformning
Utformningen av NOS-appen för Android-tabletter följer utformningen av de befintliga NOS-appar: enkelt och tyst, så du kan navigera tydligt mellan de olika kategorierna. NOS-appen är lämplig för Android-tabletter med en skärm från 7 tum (ca 17 centimeter) och fungerar både landskap och porträtt. Sidlayouten följer automatiskt storleken på din skärm, så att sidorna ser bra ut på tabletter av olika storlekar.

division
Android-tablettversionen har fem huvudkategorier: Nyheter, Sport, Fotboll, Videor och Broadcasts. Överst är alltid de senaste nyheterna. I karusellen ovan är artikeln relaterade bilder och / eller video. Du hittar de tillgängliga levande strömmarna längst upp till höger om Live. Som standard är det Nyheter 24, Politik 24 och Radio 1. Levande tecken blinkar om en extra livström är tillgänglig tillfälligt, till exempel Champions League.

Fullständigt utbud
Lara Ankersmit, chef för NOS New Media: "NOS-appen är nu tillgänglig för de mest använda typerna av smartphones och surfplattor: Android, iPhone, iPad, Windows Phone, Windows 8 och Blackberry. Precis som i tidigare versioner är denna första version också ett första steg. Vi fortsätter att utveckla och förbättra våra appar. Med detta tillvägagångssätt har vi hittills uppnått ett bra resultat: med över 2 miljoner nedladdningar och höga värderingar i butikerna har introduktionen av NOS appen varit en stor framgång. "

Nyfiken om appen? Hämta NOS-appen i Google Play Butik eller navigera till http://nos.nl/app på din Android-surfplatta.

Kampanjvideoen: https://www.youtube.com/watch?v=Ytoj6H6X1uE

Top