sv.onlinewebcreations.com

Kennisloop: non-stop webinarier i tolv timmar
Unikt samarbete mellan HEMA-akademin, Capgemini Academy, DAS, Berenschot, Fysergo och Peerpep

Den 2 november håller Kennisloop ett unikt non-stop webinarrelä för första gången, varande tolv timmar. Kennisloop är ett samarbete mellan parterna HEMA Academy, Berenschot, Capgemini Academy, DAS, Fysergo och Peerpep. Kennisloop gör det möjligt för yrkesverksamma att skaffa relevant kunskap om aktuella teman inom en dag. Med denna händelse vill kunskapspartnerna bidra till individens utveckling och ge deltagarna praktisk kunskap om att de direkt kan tillämpa sitt dagliga arbete.

Att dela kunskapens kraft
Kennisloop är ett initiativ av HEMA-akademin, DAS, Berenschot, Capgemini Academy, Fysergo och Peerpep. Dessa organisationer erkänner vikten av en lärande organisation. Webinarreläet är ett sätt att bidra till individens utveckling. De samarbetsvilliga organisationerna har redan fått erfarenhet av webinars, men det är första gången de har lämnat en non-stop live-sändning om tolv timmar. Målet är att ge praktisk kunskap på kort tid som yrkesverksamma kan ansöka direkt i sitt dagliga arbete.

Gå med i reläet som ett företag
Det fina är att du kan delta med hela ditt företag. Det finns ett relevant webbseminarium för varje avdelning. Det är självklart upp till deltagarna själva att följa det kompletta programmet eller välja några webinarier, säger Hans Schuurmans, CSMO HEMA-akademin. Under reläet diskuteras fyra olika teman. Varje tema har sin egen kapten, den person som är expert på det aktuella området. Kaptenen öppnar och stänger ett tema och skickar stafetten till nästa kapten. Schuurmans, entusiastisk: "Tanken är att anställda inom organisationen skickar stafetten vidare till sina kollegor. På så sätt lär du dig med hela organisationen och deltar i ett virtuellt relä. '

Om HEMA-akademin
HEMA-akademin är nätutbildningsinstitutet i Nederländerna som valdes av kursdeltagarna som den bästa online-utbildaren i Nederländerna. HEMA-akademins erbjudande syftar till att hjälpa organisationer att förbättra sina anställdas funktion. För detta ändamål finns mer än 500 kurser med allmän kunskap (t.ex. affärsengelska, kundfokus, hisshöjd) eller branschspecifika kunskaper (till exempel kommun och andra myndigheter, grundutbildning, MBO, logistik, vård, ungdomsvård).

Om Berenschot
Berenschot är en oberoende organisationskonsult med 350 anställda i Benelux och har arbetat för kunder i den offentliga och privata sektorn i mer än 75 år. Berenschot är ett traditionellt nederländsk kontor med en internationell inriktning. Med en filial i den europeiska huvudstaden Bryssel sedan 1962, som partner i EI Consulting Group, ett europeiskt joint venture av ledande konsultföretag och med olika (sociala) projekt över hela världen.

Om Capgemini Academy
Capgemini Academy erbjuder utbildning, träning, vägledning och rådgivning för att bidra till att förbättra din prestation och kollegor i ditt företag. Vi har gjort det i nästan 40 år i det område där vi är hemma: IKT. Våra kurser är inriktade på tre viktiga pelare: IT, ledning och personliga färdigheter. Vårt uppdrag uttrycker vad du kan förvänta oss av oss: "Vår passion är träning relevant för övning där vi hjälper våra kunder bortom förväntningar."

Om DAS
DAS gör juridisk och ekonomisk juridisk kunskap tillgänglig för alla. DAS har hjälpt privatpersoner, företag och (semi-) regeringar att förebygga, lösa eller kontrollera juridiska konflikter i över femtio år. DAS erbjuder även företag och regeringar finansiella lösningar inom kredithantering, redovisning och factoring. DAS sysselsätter mer än 2 400 personer i Nederländerna, däribland 600 juridiska specialister och 400 insamlingsspecialister.

Om Fysergo
Fysergo fokuserar på hållbar anställbarhet genom att förbättra människors fysiska och psykiska hälsa. De gör det för ledande företag inom affärsverksamheten. Genom att länka arbetskraften till lagstyrka arbetar de strukturellt med arbetstagarnas effektivitet och produktivitet och ökar organisationsstyrkan. Fysergo tror på maktens kraft!

Om Peerpep
Peerpep hjälper organisationer att hitta och behålla talanger med hjälp av en kommunikationsplattform. Plattformen kombinerar kraften i "lokala sociala media" med händelser på arbetsplatsen. Med hjälp av plattformen har Peerpep möjligheterna att vara närvarande både fysiskt och online. På så sätt erbjuder det verktyg för att stärka samarbetet, kunskapsdelningen och sambandet med kärnvärdena för organisationer. Dessutom är plattformen lämplig för att upptäcka och ansluta talang med organisationer direkt vid källan.

Kennisloop äger rum den 2 november 2015 från 9.00 till 21.00 timmar. Deltagande är gratis, se till att du har en bra internetuppkoppling.

Mer information om Kennisloop och anmälningsformuläret finns på www.kennisloop.nl.

Top