sv.onlinewebcreations.com

Efter år med stigande arbetslöshet har nedgången påbörjats. Ekonomin körs i full kapacitet och personalen är knapp igen. Självklart har personal och utstationeringsbyråer nytta av detta först. Företagen kräver mer och mer kreativitet i sin sökning efter rätt man eller kvinna.

Eindhoven-kontoret RVS Marketing tar fart på trenden och har skapat en rolig YouTube-video med låg budget (https://youtu.be/nEXTfxT1wZw) förutom en ledig text på de kända arbetsplatserna. Till exempel försöker B2B marknadsföringsbyrån att intressera kandidater i rollen som projektledare / kommunikationsrådgivare.

Den mänskliga faktorn fungerar i en ledig tjänst
Detta gav komplimanger och hundratals visningar utöver många intresserade parter. Framgången för videon är, förutom användningen av humor, också att intresserade människor ser vilken typ av människor deras framtida kollegor är. Enligt en av ägarna, Arjan Rattink, blir det allt viktigare: "Kommunicera med en blink, men speciellt med den mänskliga personliga är den personliga faktorn hip. Människor gör affärer med människor och det gäller också att rekrytera personal. Dessutom erbjuder det möjligheten att skilja dig som företag och få den uppmärksamhet du vill ha. En bra bieffekt är att det också är bra för din egen marknadsföring på grund av det stora utbudet. "

* Intresserade kan fortfarande ansöka om ledig tjänst, se fullständig text på https://rvsmarketing.nl/vacature

Redaktionen

Populära Kategorier

Top