sv.onlinewebcreations.com

Dental Robotics, Dutch Analytics, Felyx, SkelEx, Cloud och ZIVVER har valts ut för Houthoff Burumas inkubatorprogram. Dessa start-ups kom ut ur bussen efter korta men kraftfulla platser som de mest lovande under utställningsdagen den 31 maj. Dessa nystartade företag kommer att få högsta rättsligt stöd under de närmaste två åren till ett startpris. Av nästan 50 inlägg har 12 nystartade företag valts för att pitcha för en plats i HB Incubator-programmet. Detta program erbjuder startande-aktörer tillgång till rättsligt stöd i två år med en mycket reducerad kurs för att ytterligare professionalisera sin verksamhet. På grund av högkvalitativa ställen var det svårt för juryn att göra ett val. Juryn var imponerad av alla nystartade företag, men de valda kandidaterna är olika när det gäller deras professionalism, rättsliga behov och skalbarhet hos deras produkt eller tjänst. Om de valda startarna
  • Dental Robotics utvecklar ny teknik för att förbättra matsorgen för konsumenten. Dental Robotics gör munnen vård enklare än någonsin tidigare.
  • Holländska Analytics specialiserar sig på dataintegration och dataanalys för stora industriella aktörer och har utvecklat en egen mjukvaruplattform som kan integrera stora mängder data, underlätta utvecklingen av analysmodeller och möjliggöra driften i en kundmiljö.
  • Felyx erbjuder från och med juli 2017 ett miljövänligt mobilitetsbegrepp i form av delade e-scootrar. Användare kan använda en app för att hyra en helt elektrisk subcooter på rides och från A till B snabbt. Felyx startar i Amsterdam med 108 e-scootrar och vill snabbt växa till en större flotta och fler städer.
  • SkelEx utvecklar och tillverkar industriella exoskeletseler som minskar trötthet som orsakas av repetitiva rörelser. Skel-Ex-tekniken ger bäraren en viktlös känsla i armarna, vilket resulterar i en bevisad minskning av muskelaktivitet och trötthet. Skel-Ex fokuserar på att öka produktiviteten och förebygga ergonomiska skador och minska relaterade personalkostnader.
  • Cloud förhindrar höftfrakturer med en bärbar krockkudde som skyddar höften vid fall. Den patenterade tekniken har utvecklats och testats i samarbete med TU Delft vid olika vårdinrättningar. Den enkla och lätta designen innebär att Cloud kan bäras obemärkt under kläder.
  • ZIVVER erbjuder en tekniskt avancerad och användarvänlig lösning för säker e-post, chatt och fildelning. När du skickar sekretesskänslig information med ZIVVER, förhindrar du mänskligt fel, se till att ingen - inklusive hackare - kan komma åt den, du kan dra tillbaka meddelanden och det finns rapporter om missar. Innan, under och efter delningen av informationen behåller du kontrollen. Triple Safe.
Om HB Incubator-programmet Med Houthoff Burumas HB Incubator-program får startande juridisk support på hög nivå för en period på två år till en mycket reducerad hastighet på 50 euro per timme, med högst 200 timmar. Ett team av unga begåvade advokater stöder uppstarten och rådgör dem om alla juridiska relevanta aspekter, såsom företagsstruktur, finansiering, kommersiella kontrakt, personal, immateriella rättigheter och skatter. Houthoff Buruma har framgångsrikt stödit Lendex, Nerdalize och Bird Control Group bland andra utgåvor av HB Incubator.
Top