sv.onlinewebcreations.com

Nederländerna är redo för ett smart hem. Detta framgår av undersökningen av ElectroStyling, det smarta interna konsultföretaget i Nederländerna. I en ny byggnad eller renovering vill så många som 94 procent av respondenterna förbereda huset omedelbart för den smarta framtiden, där teknik är en integrerad del av det dagliga livet.

ElectroStyling intervjuade cirka 250 holländare om deras önskemål inom smart vardag. Tre fjärdedelar av de svarande vill använda automatiserad belysning och lösningar för ljud / video-streaming och / eller flerrumslösningar internt. Dessutom är konsumenterna också mycket intresserade av ett automatiserat klimatsystem och säkerhetslösningar.

I undersökningen indikerade majoriteten av respondenterna att de ville använda smarta lösningar internt, men visste inte hur man skulle göra det. Det är därför som nästan 80 procent överväger att anställa en rådgivare för att göra huset "smart redo".

Smarta lösningar blir allt mer tillgängliga för en bred publik. Nya initiativ som App-in-app-tekniken som Apple tillkännagav vid WWDC-konferensen säkerställer att smart teknik från olika tillverkare kommer att fungera sömlöst. Apps tar inte bara platsen för den traditionella fjärrkontrollen utan styr också ett brett utbud av utrustning.

Smart Klar
Den ideala tiden för att göra ett hem smart är när du ska bygga eller renovera ett hus. Huset är så lättare att förbereda sig för framtiden och utrustningen fungerar optimalt tillsammans. Alla kablar elimineras och i stället för olika fjärrkontroller för all utrustning finns det en surfplatta eller smarttelefon för kontroll. Med hjälp av ElectroStylist vet installatören exakt vad som behöver göras för att förbereda huset för framtiden. Kombination av teknik och inredning gör att elektronik blir en riktig del av inredningen. ElectroStyling arbetar med fjorton samarbetsvilliga, certifierade ElectroStylists i hela Nederländerna som vet allt om smarta lösningar i och runt huset.

Top