sv.onlinewebcreations.com

Visma Software BV har varit verksam på den holländska affärsmjukvarumarknaden i trettio år. Företaget har mer än 30 000 kunder i Nederländerna och grossistmarknaden i Nederländerna. Internationellt finns det mer än 600 000. En stor klubb med mycket kunskap och erfarenhet. "Men vi är fortfarande upptagna med att lägga till nya funktioner varje dag", säger Ivo Bodenstaff mot Software Compare.

Början av Visma i Nederländerna

I slutet av 2015 kommer Visma Software att använda cloud-lösning Visma eAccounting, online-programvara för bokföring och fakturering, inklusive en gratis app och hemsida och möjligheten att snabbt och kostnadseffektivt använda en integrerad webbshop. På Visma älskar de entreprenörer och Visma eAccounting är vanligtvis en affärslösning. "Det här paketet är inte nytt, i andra länder där Visma är aktiv har det redan blivit mycket framgångsrikt. Vi har anpassat det till specifika krav och önskemål från den nederländska marknaden. Vi har till exempel säkerställt att det är smidigt kopplat till länkar med nederländska banker. Då började vi och det går väldigt bra ", säger Ivo.

Rådgivning baserat på programvara

Och det finns en anledning till det. "Vår stora fördel är att vi har ett stort internationellt forsknings- och utvecklingsteam bakom oss och kan därför snabbt reagera på marknadens krav. Och vi har kört länge, så vi känner väl till entreprenörernas behov. "Den kostnadsfria appen är en av de andra pluspoängen: Entreprenören har när som helst insikt i hans ekonomiska situation, alla kunddata, inkommande order från webshopen och kan även skapa och skicka fakturor direkt från appen. Perfekt för mobilföretagare som besöker kunder.

Kärlek för entreprenörer

Kärlek för entreprenörer på Visma betyder verkligen kärlek till entreprenörer. Det betyder konkret att de starkt främjar entreprenörskap. Det börjar med studenter. "Våra produkter används också i utbildning, till exempel i MBO, där många entreprenörer är upptagna. För: Hur skapar du ett bra bokföringssystem om du till exempel har din egen frisörsalong? Avgörande för framgång för en entreprenör och det är därför som vi tycker att det är viktigt att de tänker på det tidigt ", förklarar Ivo.

Automatisera där det är möjligt

Framtiden kommer alltid att se mer automatiserad enligt Ivo. Vid Visma tittar de alltid på hur de kan göra entreprenörer så effektiva och effektiva som möjligt: ​​"Om något kan automatiseras, gör vi det. Och det blir bara mer. Vad vi också ser är ett växande behov av appar. De vill fortfarande allt mer från andra enheter än PC eller bärbar dator, så arbetar vi också med det. "

Attraktiv prissättningsmodell

Vismas produkter måste vara så tillgängliga som möjligt för företagare och i synnerhet sparar tid, betonar Ivo. "Vi väljer medvetet en attraktiv prissättningsmodell. Därmed fokuserar vi verkligen på att öka värdet och göra det så enkelt som möjligt för kunderna. Till exempel behöver en företagare inte oroa sig för säkerhetskopior och uppdateringar med en molnlösning. Det är helt naturligt! "

Top