sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 8 november 2017 - Mediaxplain * syftar till att göra kunderna mer framgångsrika. De gör det genom media och marknadsföring, men också genom rätt personer. Den ständiga sökningen efter passionerad professionalism har med stolthet resulterat i rekrytering av två nya styrelseledamöter som kommer att bidra till kontors framtidsbestämning. Rolf van Houten (Digital Development Director) och Marloes Rijnders (forskningschef) startade i veckan med sitt nya äventyr på Mediaxplain *.

I Rolf, med mer än tio års erfarenhet hos PepsiCo, fann Mediaxplain * en mycket lämplig Digital Development Director. Han har rekryterats som ytterst ansvarig för alla digitala planer och deras genomförande gentemot kunder. Även med MXProductions *, produktionsgrenen i Mediaxplain *, syftar Rolf till att göra betydande steg för att optimera kreativ produktion.

"Jag tror att vi kan göra skillnaden!"
"Kommunikationen blir alltmer flyktig. Detta gör det en utmaning för varumärken att sticka ut och förbli relevanta för konsumenten. Styrkan av framgångsrika kampanjer bestäms av rätt kombination av kreativitet, data, teknik och strategi. Jag tror att vi kan göra skillnaden med genomförandet av denna mix! ", Säger Rolf.

Brand ny forskningsdirektör Marloes har också antagits för att förutse framtiden. "Data och innovation är de viktigaste sökorden. Om vi ​​levererar de insikter som hjälper till att utveckla strategiska, framtidssäkra planer som verkligen gör skillnaden för våra kunder, så går det bra. "

Marloes bidrar nu till ambitionerna för Mediaxplain * och dess kunder. Hennes utmaning? Innovationen av insikter i ordet bredast, både på befintliga data och metoder, samt i nya produkter och tjänster som ska utvecklas. Efter en lång karriär hos olika mediebyråer startar Marloes sitt nya jobb på Mediaxplain * med entusiasm. "Jag fungerar tillsammans med mitt team som kunskapsplattformen och tanken i denna organisation, en byrå som är full av utveckling", säger Marloes.

Vill du veta mer om Mediaxplain *? Ta en titt på www.mediaxplain.nl

Top