sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 6 oktober 2015 - Rackspace tillkännager ett avtal med Amazon Web Services (AWS) för att tillhandahålla verktyg, expertis, applikationshantering och operativt stöd till AWS Cloud-användarna. Spearheads av samarbetet är Fanatiskt Support för AWS och tjänsterna Managed Security for AWS, Compliance Assistance för AWS och Managed Cloud för Adobe Experience Manager (körs på AWS). Avtalet med AWS understryker Rackspaces strategi att tillhandahålla högkvalitativ kompetens och stöd för ledande teknologier och plattformar.

Fler och fler företag vill använda kraften i AWS Cloud. De söker hjälp från en betrodd partner med erfarenhet av att hantera missionskritiska applikationer på AWS. Dessutom går många företag till molnet i faser. De drar nytta av tjänster som hjälper dem att migrera snabbare, liksom att främja kunskap som de kan använda i den kontinuerliga utvecklingen av företag och teknik.

16 års erfarenhet
Fanatiskt stöd till AWS ger företag hanterade molntjänster, verktyg och applikationer, så att de fullt ut kan fokusera på sin kärnverksamhet . För att ge rätt service för arkitektur, hantering, säkerhet och tillgänglighet 24x7x365 kombinerar Rackspace automation, teknik och mänsklig kompetens. Allt detta stöds av AWS-certifierade tekniker och arkitekter. Rackspace har 16 års erfarenhet av denna form av service. Fanatical Support har förtroende för mer än 300 000 företag över hela världen, inklusive två tredjedelar av Fortune 100.

Bredt utbud av tjänster
Den första uppsättningen tjänster omfattar:

  • Fanatiskt stöd för AWS finns på två servicenivåer: Rackspace Navigator är avsedd för kunder som vill behålla driftkontrollen själva, men som vill använda Rackspaces verktyg och expertis. Dessutom finns Rackspace Aviator . Detta är speciellt för kunder som väljer att lämna hela hanteringen av sin AWS-miljö till Rackspace. Båda tjänsterna är tillgängliga för alla kunder i USA och - i beta - till alla kunder utanför, i alla AWS-regioner, med undantag för AWS GovCloud (USA) och Kina (Beijing).
  • Managed Security för AWS tillhandahåller avancerad hotdetektion på värd- och nätverksnivå. Säkerhetsloggning och analys är centraliserade och stöds av 24x7x365-centret för säkerhetsfunktioner i Rackspace. Det finns också Compliance Assistance för AWS, vilket hjälper kunder med PCI eller andra säkerhetsändamål. Båda är tillgängliga i beta för användare av Fanatical Support för AWS.
  • Rackspace Managed Cloud för Adobe Experience Manager hjälper kunderna att enkelt och snabbt gå live med Experience Manager. Med en hanterad automationsplattform på AWS reduceras komplexiteten i hosting, konfigurering och körning av erfarenhetshanteraren. Dessutom kan du alltid lita på stöd och kompetens hos Rackspace. Betaversionen av Managed Cloud för Adobe Experience Manager är för närvarande tillgänglig i ett begränsat antal AWS-regioner i USA.

AWS Managed Service Provider
Rackspace har också blivit AWS-auktoriserad återförsäljare och har framgångsrikt slutfört revisionen för att bli AWS Managed Services Partner och ansluta sig till AWS Partner Program.

"Vi är glada över att Rackspace förlänger sitt Fanatical Support till AWS-kunder och därmed får medlemskapet i AWS Managed Service Program", säger Terry Wise, vice VD för Worldwide Partner Ecosystem i Amazon Web Services. "Allt fler företag vill dra nytta av fördelarna i AWS Cloud. De drar nytta av att arbeta med en AWS Managed Service Partner som Rackspace, som har fokuserat på att migrera och förbereda kritiska applikationer i AWS Cloud. "

"Vårt uppdrag är att erbjuda bästa möjliga service och expertis för den mest avancerade teknologin", säger Chris Cochran, Senior Vice President och Rackspace General Manager. "Vi ser en ökande efterfrågan på hanterade tjänster från kunder vars verksamhet beror på AWS Cloud-plattformen. Fanatisk support och AWS Cloud är en kraftfull kombination. Vi ser fram emot att erbjuda den. "

Mer information
För mer information om produkter och priser, klicka på:

  • Rackspace Fanatiskt stöd för AWS
  • Rackspace Managed Security för AWS och Compliance Assistance för AWS
  • Rackspace Managed Cloud för Adobe Experience Manager
Top