sv.onlinewebcreations.com

KPN och Content Guru har tecknat avtal med Sanoma. Avtalet gäller tillhandahållande av tjänster för en central Cloud Contact Center-lösning för Sanoma-delarna VanIn i Belgien och Aldipress i Nederländerna. Tidigare användes olika lösningar, som också var föråldrade.

VanIn och Aldipress är en del av Sanoma Group, ett media- och utbildningsföretag som tillhandahåller information och underhållning för miljontals människor i ett stort antal europeiska länder. I Nederländerna är Sanoma känt från varumärken som Libelle, Margriet, Donald Duck och NU.nl.

De befintliga kontaktcentralerna för VanIn och Aldipress var inte enhetliga och föråldrade. Eftersom Sanoma-delar inom den närmaste tiden också skulle möta samma utmaning, publicerade Sanoma en RFP sommaren 2016 i syfte att harmonisera de olika kontaktcenterlösningarna som används i Europa. Integrationen med Skype4Business-telefoni-miljön var också ett tufft krav.

Sanoma har därför valt Storm Cloud Contact Center, vilket säkerställer en central miljö som kan inrättas och hanteras separat för alla filialer i alla länder. Fördelen med Sanoma här är att de olika behoven hos dessa platser kan optimeras, samtidigt som man behåller fördelen med en integrerad multikanalkontaktstjänst.

Arnold Preusterink, Servicechef Tekniska Tjänster på Sanoma:

"Eftersom storm fungerar" via molnet "kan vi snabbt implementera lösningen och skapa och hantera alla våra dotterbolag separat. Detta ger oss flexibiliteten att se vad som verkligen behövs för varje plats. Alla våra platser är också anslutna via molnet och vi kan hantera hela systemet från en plats. "

Top