sv.onlinewebcreations.com

Tack vare detta samarbete kan IRIS utöka sina tjänster med en e-posthanteringslösning i molnet.

Mimecast erbjuder en molnbaserad e-posttjänst (anti-spam, antivirus, läckageprevention, e-postarkivering, innehållskontroll, eDiscovery och kontinuitetstjänster) för alla vanliga e-postsystem, via Microsoft Outlook, BlackBerry och webbläsare. Till exempel erbjuds e-postsäkerhet, kontinuitet och arkivering på en enda plattform.

Den här tjänsten upptäcker automatiskt när postservrar är offline och ser till att e-postanvändare skickar och tar emot sina e-postmeddelanden direkt via Mimecast. Denna process kräver ingen åtgärd från administratören och är osynlig för slutanvändaren. Som ett resultat finns det inga återställningstidsmål (RTO) som måste uppfyllas. När mailserveren är online igen etablerar Mimecast automatiskt en ny anslutning och synkroniserar alla skickade eller mottagna e-postmeddelanden från periodens avbrott. Denna tjänst stöds av en SLA med 100% tillgänglighet.

Julian Martin, VP Affärsutveckling på Mimecast:
"IRIS är en idealisk partner för Mimecast: IRIS är bland annat en marknadsledare inom dokumenthantering och våra tjänster passar sömlöst ihop. Mimecast garanterar arkivering, säkerhet och kontinuitet i e-posttrafik, och lugnet i att kunderna redan är vana vid IRIS "

Etienne Van de Kerckhove, VD för IRIS-koncernen:
"Tillgänglighet och säkerhet för information för affärsprocesser stämmer helt i linje med IRIS-strategin. Inte bara med avseende på skannade dokument eller elektroniska fakturor utan också till alla elektroniska dokument inklusive e-post. IRIS erbjuder en rad lösningar för detta, som installeras i kundens projektläge. Vi fann det användbart att våra kunder också kan välja ett alternativ i Software as a Service; och för det är Mimecast verkligen rätt partner. "

Om IRIS
IRIS: s uppdrag är att öka sina kunders produktivitet och know-how genom att hjälpa dem att hantera sina dokument, data och information bättre.
IRIS Products & Technologies utvecklar teknik och produkter inom området Intelligent Document Recognition och marknadsför sin produktportfölj globalt genom starka partnerskap.
IRIS Professional Solutions erbjuder kunderna möjlighet att hitta innovativa kunskaper och den senaste tekniken inom ett enda företag för effektiv hantering av sina dokument, informationsflöden och IT-infrastruktur.
Mer än 700 personer arbetar på IRIS, som spreds över kontor i Louvain-la-Neuve, Vilvoorde och Brasschaat (Belgien), Orly (Frankrike), Windhof (Luxemburg), Amstelveen och Meerssen (Nederländerna), Aachen (Tyskland), Delray Beach (Florida, USA), Hongkong (Kina), Oslo (Norge) och Köpenhamn (Danmark).
Mer information finns på www.ecm.irislink.com och www.iriscorporate.com

Om Mimecast
Mimecast är ett snabbt växande programvara som ett serviceföretag (SaaS). De erbjuder en online-plattform där företag kan hantera sin viktigaste affärskommunikation och data billigare, snabbare, säkrare och smartare. Varje dag bidrar Mimecast till miljontals e-post och dokument för tusentals företag runt om i världen. Mimecast grundades i Storbritannien 2003 och har för närvarande kontor i Europa, Nordamerika, Afrika, Mellanöstern och Kanalöarna.
Mer information finns på www.mimecast.com

Top