sv.onlinewebcreations.com

Flera holländska mästare FIFA och nummer 1 i världen Koen Weijland, mer känd som King FIFA, tecknar ett managementavtal med Donut Media i minst 2 år. Koen Weijland var redan associerad med kanalen King FIFA och har nu valt Donut Media för att representera sina intressen över hela världen. Koen Weijland: "Eftersom Donut Media redan delvis är ansvarig för realiseringen och framgångsrik expansion av kanalen King Fifa och har stor erfarenhet inom media och underhållning, var det också logiskt för mig att välja Donut Media för min ledning. "

Koen "Koning Fifa" Weijland startade i september 2015 som YouTube-kanalens ansikte och har visats flera gånger i de nationella medierna på radio, tv och på skrivbordet genom att vinna nummer 1 på världsrankningen. . I januari var Koen en av lagkaptenerna under TMobile 4G-kampanjen där han spelade FIFA tillsammans med bland annat Ali B, Coen Swijnenberg och Youri Mulder.

Donut Media är ett ungt medieföretag som specialiserat sig på utveckling, produktion, exploatering och försäljning av online-innehåll och kanaler i samarbete med varumärken och annonsörer, spridning över (egna) onlineplattformar och plattformar som YouTube, Facebook och Instagram. Donut Media samarbetar med Koen Weijland tillsammans med Wytske Kenemans från kanalen Mama Wytske och kommer snart att tillkännage ett nytt samarbete på detta område. Donut Media har en direkt koppling till andra organisationer inom Digital Enterprises, holdingbolaget som gör Donut Media en del av.

För mer information, se: www.donutmedia.nl.

Top