sv.onlinewebcreations.com

Det holländska annonsnätverket WebAds slutar erbjuda popup-fönster efter forskning från NFO Trendbox har visat att 91% av internetanvändarna upplever denna form av reklam som irriterande. Trettio procent av användarna skulle redan använda en popup-mördare.

WebAds säljer annonsutrymme på sjuttio webbplatser, inklusive Emerce. WebAds säger att ihållande kommentarer på popup-fönster har lett till att de har en utredning av NFO Trendbox anpassad till den holländska internetpopulationens inställning jämfört med popup-fönster.
Denna studie visar att besökare undviker webbplatser om de vet att popup-fönster visas där. Dessutom uppstår popup-fönster som irriterande eller väldigt irriterande med 91% av respondenterna, enligt WebAds.


Bland annat erbjuder Google och Yahoo så kallade popup-mördare. Tjeerd Kooij, chef för webbannonser, säger att trettio procent av dem som når WebAds använder redan en popup-mördare. "Och det ökar bara, " säger Kooij.
Kooij anser att genom att bättre reglera reklamutrymmen och annonsera Internet för besökare, kan utgivare och annonsör förbli ett högkvalitativt medium.
Regler för andra uttalanden om innehållet på en webbplats, till exempel skärmar och flytande annonser, enligt Kooij: "Alltid en knapp på skärmen, högst 5 sekunder för en animering och ingen överkällning av kampanjer inom en viss period. "

Top