sv.onlinewebcreations.com

Askme.com

FAQ Askme.com stannar det. Åtminstone, med att svara på frågor, vill företaget nu fokusera på programvara för kommunikation inom företag. På högtidstid hade Askme.com cirka tio miljoner registrerade användare, som kunde komma i kontakt med frågor som "Vem var USA: s första president?" Eller "Hur många poster gjorde Beatlesna?"

DMSA

Omedelbart började man om det, men i slutet av oktober hade handelsföreningen för direkta marknadsförare och leverantörer på avstånd bett djupt in i dammet. Ett minskande antal medlemmar och en stor förlust vid den årliga marknadsföringskongressen drev DMSA över kanten av avgrunden. Den totala skulden uppgick till 570 000 euro.

@europa magazine

Den "kritiska e-post- och faxmagasinet om Europa" @ Europa stoppar sina publikationer. Efter trettio utgåvor stänger utrikesdepartementet penningmängden. "För tillfället möter inte medlen längre ett behov", är resonemanget och dessutom "bidrar inte tillräckligt" till regeringens mål om kommunikation om europeiskt samarbete. Som ett alternativ erbjuds meddelandetjänsten från Europaportaal.nl nu.

NETGATE

Zaanse-webbbyggaren hade länge länge hängt på en tråd, vilket framgår av ett antal e-postmeddelanden adresserade till Emerce-redaktörerna. I slutet av oktober ansökte om konkurs, 21 anställda avskedades. NetGate grundades 1996 och arbetade bland annat för ZwitserLeven och NS International.

Emtec

Den kollapsade IKT-marknaden gjorde Emtec Micro Engineering till en dålig position, enligt regissören Van Empel. Tre hundra anställda avskedades. Emtec arbetade för ASML, Océ och Philips och hade filialer i Veldhoven och Eindhoven.

Saronix

Saronix, baserat i Doetinchem, var tvungen att ansöka om uppskjutning av betalning till följd av en nedgång i telekomsektorn. CNV Bedrijvenbond håller det amerikanska moderbolaget ansvarigt för konkurs. Den nederländska ledningen, som ville ingripa i ett tidigare skede, var i linje med huvudkontoret, enligt facket.

Top