sv.onlinewebcreations.com

Nieuwegein den 8 oktober 2018 - IKT-tjänsteleverantör Winvision, som en del av en mycket utvald grupp av internationella Microsoft-partners, är nära involverad i utvecklingen av Azure Digital Twins, Microsofts nya applikation till Azure IoT-plattformen för smart och hållbar förvaltning av byggnader och föremål. Microsoft presenterade Azure Digital Twins den 24 september vid konferensen Microsoft Ignite 2018 och kommer att göra den tillgänglig för marknaden i mitten av oktober.

Azure Digital Twins är den första IoT-plattformen som gör en fullständig digital representation av en fysisk miljö. Det betyder att varje byggnad eller föremål - från kontor, campus eller sjukhus till köpcentrum, parkeringshus, fabrikskomplex, gata och jämn stad - kan hanteras och hanteras smart i kontext. I den digitala miljön finns det en fullständig översikt över den uppmätta rörelsen, omständigheten, ockupationen och användningen och det går att zooma in i utrymme, skrivbord och separat enhet som pump, extraktor och sensor. Med detta ger Azure Digital Twins en helt ny dimension till koncept som smarta byggnader och smarta städer.

Nära till elden som en utvecklare
Winvision har varit involverad i utvecklingen av Azure Digital Twins i mer än ett år. Winvisions IoT-team har införlivat de erfarenheter som den fick som en teknikpartner till BeSense i utvecklingssessionerna med det amerikanska laget från Microsoft. Senior Solution Architect Remco Team från Winvision: "Med vårt team var vi i samråd med Microsoft på veckovis för att ytterligare förbättra Digital Twins. Och vi håller i samråd, utvecklingen står aldrig stilla. Vi var stolta över den första presentationen i slutet av september vid Microsoft Ignite i Orlando. Digital Twins känner sig själv, för att vi är så nära involverade. Som utvecklare och arkitekt kan du inte komma närmare elden. "Från mitten av oktober är Azure Digital Twins tillgängligt för marknaden. Den officiella lanseringen är på IoT Solutions World Event i Barcelona.


Om Winvision
Winvision fokuserar på rådgivning, utveckling, implementering och hantering av lösningar baserade på Microsoft-plattformen. Genom att använda innovativa IKT-lösningar i kombination med antagande av användarna låser Winvision upp värdet av Microsoft-plattformen för sina kunder. Som en Microsoft-partner med flera guld- och silverkompetenser är Winvision ett av de bästa företagen världen över. Dessa kompetenser, i kombination med det beprövade adoptionsmetoden, understödjer den styrka som Winvision tillhör den integrerade Microsoft-plattformen som grunden för företagsövergripande lösningar i kunskapsintensiva organisationer. Winvision utvecklar inbyggda integrerade applikationer och lösningar, som WinCare, den centrala IKT-plattformen för ungdomshjälp och Winvision Voice for Unified Communications. Winvision har varit verksamt sedan 2002 och har sedan dess blivit en organisation med över 140 anställda. Winvision är ISO9001, ISO27001 och NEN7510 certifierad och baserad i Nieuwegein. För mer information besök: www.winvision.nl

Top