sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam - 12 juni 2014 - OutSystems, leverantör av den eponymous open development platformen, tillkännager att sedan införandet på marknaden för fyra månader sedan har mer än 5 700 användare i 140 länder skapat ett gratis, personligt OutSystems Platform-konto. Med detta erbjudande ger OutSystems hög produktivitet inom räckhåll för alla utvecklare och gör att de enkelt och kostnadsfritt kan utveckla anpassade och mobila applikationer och distribuera dem i molnet.

"Med teknologisk utveckling som snabbt följer efter varandra och allt högre kundförväntningar rörande mobil- och webbapplikationer, kämpar IT-avdelningarna alltmer för att hålla sig i takt", säger Paulo Rosado, VD för OutSystems. "Med OutSystems-plattformen tar vi fram hur applikationer utvecklas och implementeras till nästa nivå. Med OutSystems-plattformen kan varje utvecklare snabbt utveckla och rulla ut mobila och webbapplikationer för företagssegmentet och stimulera innovation.

Det fria OutSystems Platform-erbjudandet innehåller samma robusta applikationsplattform som redan används av 350 kunder, inklusive stora företag som Randstad, Liberty Insurance och Charles River Labs. Fram till nyligen har utvecklingen och genomförandet av komplexa mobila och webbapplikationer reserverats för de mer erfarna utvecklarna, vilket resulterar i att många avdelningar ofta släpar efter fakta. OutSystems-plattformen sänker detta tröskelvärde och låser upp kreativ potential för alla utvecklare genom att ge dem en kraftfull och användarvänlig plattform för att stödja teknisk och affärsinnovation.

"Graden av vilken PaaS blir en framgång beror på leverantörernas förmåga att kombinera flexibilitet med en rad produktions-färdiga utvecklingsverktyg", säger Agatha Poon från 451 Research. "Med överföringen av OutSystems Platform och förmågan att ta IT-hastigheten och effektiviteten till ytan via automatiska DevOps, har det alla ingredienser att fånga en stor marknadsandel."

"Människor runt om i världen, från en trettioårig COBOL-programmerare i USA, till en medicinsk specialist i Belgien, en entreprenör i Storbritannien och en erfaren utvecklare i Australien, använder OutSystems Platform för att förverkliga innovativa applikationer på ett sätt som är lättare än de någonsin trodde möjligt ", säger David Holmes, vice vd för marknadsföring hos OutSystems. "Antalet och olika applikationer som utvecklats med plattformen är ganska imponerande. Med nästan 7000 applikationer, allt från ett system som måste byta ut ett långtgående huvudramsystem till en ansökan om lagring av medicinsk data på nationell nivå och en applikation som stöder affärsverksamheten för ett företag som spänner över tennsrackets. OutSystems community är fullt av kreativitet och hur snabbt applikationerna levereras är helt spektakulärt. "

Du kan registrera dig för en fri, personlig OutSystems Platform-miljö på http://www.outsystems.com/get-started/

Top