sv.onlinewebcreations.com

Amersfoort, 10 januari 2018 - Nederländerna är galen om broschyrer. Nästan 90% av 863 respondenter hittar en broschyrpaket på dörrmatta varje vecka. 85% av dem indikerar att skarpa erbjudanden, produktutbud och information är anledningarna till att läsa broschyrer. Två tredjedelar säger till och med att de klibbar en klistermärke på sin brevlåda för att fortsätta att ta emot broschyrer.

Förra året gjorde Q & A forskning om användningen av mappar. Till och med då föreföll pappersreklambroschyren att ge flest besökare till fysiska butiker. Online-mappar har en annan effekt. Den digitala broschyren stimulerar 32% av konsumenterna att köpa i en fysisk butik, medan 21% stimuleras för att göra inköp i en webbbutik.

Det faktum att digitala mappar alltid finns tillgängliga garanterar att onlineannonsering blir alltmer populär. För tillfället är online broschyrer ett tillägg, men förväntan är en ökning av läsningen av en online broschyr. 63% av respondenterna anger detta via återförsäljarens hemsida.

Om forskningen
Q & A genomförde en preliminär studie bland 863 konsumenter som förberedelse för Best Folder Awards 2018. I år arrangeras detta val för sjätte gången på uppdrag av branschorganisationen DDMA. Från och med 8 februari 2018 kan konsumenten rösta på sin favoritmapp igen. För mer information om valet, gå till folder.debestefolder.nl.

Top