sv.onlinewebcreations.com

Yourzine, ett ledande marknadsföringsbyrå för dialog, meddelar idag att det har utsett tio nya anställda. Utbyggnaden av laget passar inom Yourzines strategi att ta tjänsten till en ännu högre nivå.

De tio nya medarbetarna kommer främst att fokusera på kampanjhantering, strategi, dataanalys och design. Tillsammans med Yourzine-teamet kommer de att arbeta med att utveckla och realisera kundkontaktstrategier och datordrivna kampanjer för kunder som Peugeot och Citroën Benelux, Samsung, Albert Heijn och Bilderberg. Yourzine gillar att presentera några av sina nya anställda:

Saumya Srivastava (27) gick nyligen med Youzine som datavetenskapare. Tidigare jobbade hon som Senior Analyst hos Dunnhumby, en global dataanalysbyrå specialiserad på detaljhandeln. Som dataanalytiker kommer Saumya att bidra till definitionen, genomförandet och det slutliga resultatet av datastyrda marknadsföringsprogram. "Det blev snart klart för mig att atmosfären inom kontoret och visionen om ledningens framtid passar väldigt bra med vad jag värdesätter en arbetsgivare. Jag ser därför fram emot att komma igång med Yourzine och bygga en bro mellan data, insikt och dialog med våra kunders kunder. "

Anne-Marie Kraal (31) kommer att fungera som Conversion Optimalisation Specialist på Yourzine. Anne-Marie har de senaste åren arbetat som kampanjchef på Westwing Home & Living. Inom Yourzine kommer Anne-Marie att fokusera på att ge råd och stödja kunderna om hur de kan öka omvandlingen av sina kampanjer. "Yourzine är ett av de ledande organen i ögonblicket. Jag ser fram emot att ge kunderna råd om att optimera tillväxten i alla sina digitala kanaler. "

Kees Suikerbuijk (35) jobbar nu som strateg. Kees har arbetat för detta på Socialize och tycker det är mycket intressant att ta kunder till en högre nivå genom strategisk rådgivning. Som strateg kommer Kees att översätta strategins och affärsmålen för kunderna till konkreta förslag. Kees om sin nya position: "Jag är nöjd att jag kan ta nästa steg på ett av de mest framstående organen i Nederländerna. Med kunder som Efteling, Samsung och Albert Heijn Yourzine har en mycket intressant och diversifierad portfölj. Jag kan inte vänta med att komma med nya lösningar för dessa och nya kunder tillsammans med mina kollegor! "

Dessutom kommer Renske Cox och Merel Lanting att fungera som kampanjchef. Roeland Bezemer började som kampanjutvecklare, Eveline van Gils som Visual Designer och Doret Spoelstra som trafikansvarig. Rob de Gouw och Jesse Paas är de nya praktikanterna på Yourzine.

"Vi fortsätter att växa och ser fram emot att arbeta med denna vackra mix av olika bakgrunder. Tillsammans med de nya kollegorna kan vi erbjuda våra kunder ännu mer värde och svara på alla aspekter som är viktiga för rätt kunddialog ", säger Michiel van Riemsdijk, chef för Yourzine. Vi har för närvarande fler lediga tjänster, särskilt inom skapande, data och CRM. "

Mer information om Yourzines öppna lediga platser finns på: www.yourzine.com/sv/svacatures

Top