sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 18 mars 2014 - Google meddelar att holländska användare nu kan hyra och / eller köpa filmer via Google Play. I den här online-underhållningsaffären från Google finns filmer nu tillgängliga förutom appar, spel, musik och böcker. Detta gör Google Play till den centrala platsen där användare enkelt kan hitta appar och digital underhållning för sin smartphone, surfplatta eller dator.

"Vi lyssnade noggrant på användarnas önskemål. Baserat på deras feedback arbetade vi nära med nyckelpartnerna inom filmindustrin för att ge fantastiskt digitalt innehåll till Nederländerna, säger Ben Serridge, produktchef för Google Play. "Google Play erbjuder användarna möjlighet att titta på filmer på olika digitala enheter. Så de kan börja titta på en film på sin dator och senare på surfplattan för att se var de slutade. "

Hyr och köp utländska och nederländska filmer
Holländska användare av Google Play kan börja hyr och köpa de senaste filmerna i standarddefinition (SD) och HD (HD). Erbjudandet omfattar filmer från stora internationella studior som NBC Universal, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Twentieth Century Fox och Warner Bros, samt filmer från oberoende distributörer.

Hyrfilmer är tillgängliga från ett pris på 2, 99 euro för en film i standarddefinition eller 3, 99 euro för en film i high definition.

Tillgång till Google Play från olika plattformar
Google Play är tillgängligt från olika enheter, oavsett om det är en dator, smartphone eller surfplatta med Android. Filmerna är därför omedelbart tillgängliga på alla olika enheter. Om en användare till exempel köper en film via Internet kan de också se filmen på sin mobila enhet med Android eller iOS.

Användare kan begära detta digitala innehåll på olika sätt:
Mobila enheter med Android och iOS - Användare av en smartphone eller surfplatta med Android kan klicka på appen Google Play Butik för att söka efter filmer. Dessa filmer kan streamas direkt till enheter med Android och iOS. Det är också möjligt att ladda ner filmer till Android-enheter för att titta utan att behöva en internetanslutning. I de flesta fall har användarna 30 dagar att börja titta på sin hyresfilm. Från och med dess har de 48 timmar att titta på filmen.
På Internet - Användare av en dator kan köpa och hämta digitalt innehåll online via internetversionen av Google Play (play.google.com/movies).

Sälj Nexus-enheter och tillbehör via Google Play
Från och med idag säljer Google olika produkter via Google Play Butik, inklusive Nexus 5 och Nexus 7.

-------
Om Google Inc
Google är världsledande inom teknik och fokuserar på att förbättra hur människor ansluter till information. Googles innovationer inom sökning och sökning och annonsering på internet har inneburit att Googles webbplats är en viktig del av internet och att varumärket är en av de mest kända i världen.

Google är ett varumärke som tillhör Google Inc. Alla andra företags- och produktnamn kan vara varumärken tillhörande intresseföretag med vilka de är associerade. Mer information finns på www.google.com

Top