sv.onlinewebcreations.com

Amersfoort, 28 november 2018 - Med fallet "Vermogens in Nederland" för ABN AMRO MeesPierson, vann LVB en bronsutmärkelse på Internationella Content Marketing Awards i går kväll. I London fick innehållsförmedlingsbyrån bronzepriset i kategorin "Bästa innehållskampanj" tillsammans med de ansvariga på kundsidan.

Av mer än 400 inlägg från 130 olika länder nominerades LVB totalt fem gånger. Bronsvinsten uppnåddes i kategorin "Bästa innehållskampanj". Fall i denna kategori bedömdes på grundval av betydande inverkan under en period på tre månader, med kreativitet, strategi och distribution av avgörande betydelse. Aart Lensink, VD för LVB: "Detta internationella erkännande är kakan på kakan för oss. Tillgångar i Nederländerna har redan tilldelats flera gånger i Nederländerna. Det faktum att detta också är internationellt erkänt och belönat av en jury av innehållsexperter är naturligtvis fantastiskt. Tillsammans med ABN AMRO MeesPierson och lanseringspartner RTLZ har vi tagit ett stort steg framåt med utbyggnaden av varumärkespartnerskap i Nederländerna. Och det här är bara början! "

Det vinnande fallet "Vermogens in Nederland"
Möjligheter i Nederländerna är en innehållskampanj för ABN AMRO MeesPierson, där "bränslet" bildades av tre unika dokumentärer, som sändes på TV (RTLZ) och online på flera ställen. Kärnämnena inom docu var intervjuerna. Nio historier, ungefär nio personer skildrade på ett kreativt, materiellt sätt, för att ta reda på hur det är att vara miljonär i ett av världens mest planerade länder. Som före detta fotbollsspelare Demy de Zeeuw, bitcoin miljonär Marc van der Chijs, tidigare ägare av Drukwerkdeal Marco Aarnink och tvillingar Julie och Marie Reinders. Läs mer om "tillgångar i Nederländerna" här.

Om CMA International Content Marketing Awards 2018
Content Marketing Association (CMA) tilldelar CMA International Content Marketing Awards varje år för att hedra det mest extraordinära arbetet med byråer. Kontor från hela världen skickar in sitt bästa arbete de senaste 12 månaderna, vilket bedöms av en jury med stora namn från marknadsföringsvärlden. Evenemanget är utställningen av talang, expertis, inspiration och insikt från varumärkesmarknadsförare runt om i världen.

Om LVB
LVB är marknadsföringsbyrån nummer 1 för innehåll i Nederländerna. Vi tror att marknadsinvesteringar är mest lönsamma om du har utmärkt innehåll. Löfteet är enkelt: LVB skapar mer varumärke och propositionsmedvetenhet och genererar leads. I Nederländerna har LVB fastställt standarder för marknadsföring av innehåll i flera år. Byrån har alla nödvändiga discipliner i huset; från strategi, skapande och produktion till media, teknik, distribution och konvertering. Detta leder till utplacering och produktion av (online) videokampanjer, TV-format, tidskrifter, kampanjinnehåll, PR och sociala medier. LVB arbetar för ABN AMRO, VodafoneZiggo, WNF, Nuon, Cisco, Philips, PostNL, NS, Centraal Beheer och BlackRock. Under de senaste åren har LVB varit den stora vinnaren av holländska Content Marketing Awards och vinnar även regelbundet priser utanför Nederländerna. För mer information besök www.lvb.nl.

Top